Söndag 13/2

13 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du står inför en mängd val den här dagen och tankarna snurrar runt i huvudet. Ibland är det bästa man kan göra är att hålla sig aktiv och låta det undermedvetna få arbeta med frågeställningarna. En hobby eller en dag ute i naturen kan bli ett bra avbrott i vardagen.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen förbereder du mycket. Det kan handlar om privata saker inför kommande vecka eller så har det med arbetet att göra. Det blir en rolig dag som går snabbt. Du känner att du har många idéer som du vill förverkliga, det gäller bara att hitta tiden för dem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar att vila och återhämta sig. Det blir en lugn lördag, men också en lördag som bjuder på överraskande mycket information. Du tvingas se konflikter från flera olika perspektiv och det är nyttigt för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn och harmonisk. Du jobbar en del, men det handlar mer om att du vill ligga i framkant än att du försöker komma ikapp. Det känns skönt att för en gångs skull ligga rätt i planeringen. Idag börjar du också ta tag i din ekonomi. Du behöveren sparplan om du ska kunna förverkliga dina drömmar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen kretsar kring en äldre person som antingen behöver hjälp eller lite sällskap. Du har dåligt samvete för att du inte avsätter så mycket tid för hen som du skulle vilja men samtidigt vet du att hen förstår att du är en upptagen person.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du lägga upp en plan för våren. Det handlar inte enbart om arbete utan även om att få ordning på saker som har med privatlivet att göra. Det finns mycket intressant som är på uppstart i ditt liv just nu, men det gäller att ha koll på detaljerna.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska dålig när det kommer till simultanförmåga och den kvaliteten skiner igenom idag. Du försöker att ha många bollar i luften samtidigt men upptäcker snart att resultatet lämnar en del övrigt att önska.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går igenom olika typer av ångest idag. Det handlar kanske mest om att du har svårt att bestämma dig men det kan också röra sig om en allmän oro inför framtiden och kommande förändringar. Ibland är det bra att fokusera på nuet och försöka skuffa undan alla planer på framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du att ta till vara på nuet och spendera tid, antingen med din familj eller med dina vänner. Det blir en mysig ganska lat söndag. Poängen den här dagen är inte att göra någon direkt nytta utan att hämta in energi inför kommande vecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir intensiv. Du har många saker du ska hinna med och dessutom en del som du vill hinna med. Försök att beta av alla måste först så vet du hur mycket tid du har att spendera på de roligare sakerna. Kvällen blir tidig eftersom du är rätt så slut.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer dig många olika frågor som kan relatera till ditt arbete men också som till viss del kan påverka ditt privatliv. Det kan handla om förändringar i arbetet, en flytt eller andra lite mer drastiska förändringar. Idag funderar du även en större investering till hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta sats och om att få saker gjorda. Det blir en intressant men också lärorik söndag som fokuserar på din kreativitet och på din förmåga att hitta skönhet i saker som förkastats av andra. Kvällen blir givande.

Annons