Måndag 14/2

14 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är emot kommersiella högtider som alla hjärtans dag så därför är det lite förvånande när du visar upp en romantisk sida som både kan innefatta en härlig måltid och en gest i form av blommor eller choklad. Kvällen lever upp till dina förväntningar.

Oxen 20/4-20/5

Du har inga som helst förväntningar på den här dagen om du inte är nyförälskad för då förväntar du dig romantik på hög nivå. De lite mer resignerade Oxarna kommer att bli överraskade antingen av sin partner eller av en vän idag. Det finns människor som uppenbarligen älskar dig väldigt mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar till de stora gesterna idag, i alla fall om du är i början av ett förhållande. Du älskar romantik och det finns ingen som är så bra på att planera en överraskning som just Tvillingen. Din partner kan skratta sig lycklig över att hen har dig.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är det så mycket krav i ditt liv att du blir ganska uppgiven när du inser vad alla hjärtans dag innebär. Som singel finns den en risk att du låser in dig så mycket du kan den här dagen för att slippa bli påmind om all drypande romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen är det mycket som ska ordnas både på arbetet och privat. Det blir en intensiv dag där du inte hinner med så mycket rast som du egentligen skulle behöva ta. Kvällen blir mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser igenom en kollegas charmoffensiv idag. Även om du påverkas av hens karisma så anar du en bakomliggande agenda och det gör dig vaksam. De flesta jordtecken är ganska misstänksamma av sig och Jungfrun är inget undantag. Om det verkar vara för bra för att vara sant så är det antagligen det.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen så laddar du på ordentligt. Förälskade Vågar är väldigt romantiska och du köper gärna alla chanser att få visa din mjuka sida. Oavsett på du bjuder på en god middag, köper en present eller visar din uppskattning på annat sätt så blir din partner glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen är det högt tempo som gäller. Av olika anledningar vill du sluta tidigt och då måste du se till att ha klarat av dagens arbetsuppgifter först. Det blir en intensiv men lärorik måndag. Kvällen blir härlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du ta till vara på det fakta att det är tillåtet att frossa i romantik. Oavsett om du överraskar eller förväntar dig att bli överraskad så krävs det en hel del för att den här dagen ska leva upp till dina högt ställda förväntningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen kan bli minst sagt överraskande. Du har fått pulsen att slå lite fortare hos en kollega eller vän och du är helt omedveten om hens känslor för dig. Idag tar hen till vara på chansen att kunna uppvakta dig på ett lite flirtigt men ändå oskyldigt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att överraska en person idag men du har dåligt med idéer. Det vanliga klassiska tricken som choklad och blommor tycker du är banala. Du vill visa dina känslor på ett mer äkta och lite annorlunda sätt. Tillåt din kreativitet att blomstra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket att fundera på idag. Det har kommit in flera förändringar i ditt liv den senaste tiden och du är inte riktigt säker på om du gillar dem eller inte. Kvällen handlar om att visa omtanke för de personer som finns i ditt liv.

Annons