Tisdag 15/2

15 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du ett ovanligt modigt beslut för att vara du. Du utlämnar dig en hel del i hopp om att få samma sak tillbaka och din plan fungerar. Även om det känns jobbigt till en början är det skönt när din vän äntligen börjar visa lite mer av sitt rätta jag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig men ändå givande. Det finns mycket som du vill hinna med, både när det gäller siffror och annat som har med rutiner att göra. Som tur är så finns det massor av energi i ditt tecken vilket gör det hela enklare. Kvällen blir relativt lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv på ett helt nytt sätt. Du tar avstamp i de förutsättningar som du har idag och siktar på något som för tillfället ligger utan ditt räckhåll. Målet är att du ska våga tro på det omöjliga och på så sätt inte begränsa dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du bir våldsamt irriterad på en person som aldrig vet när hen ska hålla tyst. Idag förstör hen en utmärkt plan bara genom att öppna munnen vid fel tillfälle. Det här försätter både dig och andra i en svår sits. Kvällen blir rolig men uttömmande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det gagnar knappast dig att få en ny kollega just nu men du försöker det från en positiv synvinkel. Även om det här tillskottet innebär en utökad konkurrens så innebär det även ny och förhoppnings bra energi till gruppen. Kvällen blir informativ och sen.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du undvika att diskutera med en familjemedlem som helt klart är ute efter att reta upp dig. Hen mår dåligt och då blir hen provokativ mot sin omgivning. Under dagen får du nyheter som du kan utnyttja senare i veckan.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om vänskap och om hur man bör förhålla sig till varandra dels på arbetet men också privat. Du kan ha svårt att separera dina arbetskompisar från ditt privatliv och det kan skapa en del konflikter, något som du märker av idag,

Skorpionen 23/10-21-11

Du ogillar personer som inte vill eller orkar lyssna på fakta. Du ser att när du förklarar något för de här personerna så zoomar de ut. Du vet att deras ointresse kommer att resultera i mer arbete, inte bara för dem själv utan även för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker vinkla dina argument så att de passar dina avsikter bättre. Det här gör att du bitvis tummar lite på sanningen. Det är inge direkta lögner du kommer med utan snarare en optimistisk överdrift. Kvällen blir intensiv och det gör att du kommer sova ovanligt gott.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen försöker du få ihop ekonomin på ett projekt som du startat upp med en grupp vänner. Du inser att visa bidrar betydligt mer till att få igång det här projektet än andra. Här gäller det att inte bli irriterad utan istället försök pusha de personer som inte är lika driva.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen tar du tag i något som du lovat att fixa för flera veckor sedan. Din partner eller din vän har nästa gett upp om att få just den här uppgiften utförd, men nu kan du överraska hen med att du bockat av det från din lista. Kvällen handlar om att träna och om att träna på rätt sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här tisdagen bestämmer du dig för vad du ska och vad du inte tänker gå med på under den här våren. Du är trött på att bli kringflyttad av din chef bara för att det passar hen. Det är dags att du säger ifrån ordentligt.

Annons