Onsdag 16/2

16 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir den dag då du försöker få ihop alla lösa trådar till ett större sammanhang. Till en början känns det nästa övermäktigt, men ju längre dagen går ju klarare bild får du av vad det är du vill få fram. En nyttig övning för den otålige Väduren.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att ta hand om dig själv. Det här är din dag, i alla fall delvis, och därför prioriterar du saker som du tycker om att göra. Det kan vara att laga god mat, träna eller låta din kreativitet blomma ut. Dagen handlar också om att kompromissa med en chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar en hel del men du vågar inte säga något eftersom du är orolig att din vän kommer att bli förnärmad. Lita på att din vän kan hantera dina frågor. Om hen inte vill svara så kommer hen att säga det och så bör du respektera hens beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött på att saker inte riktigt går så som du skulle önska att de gjorde. Det handlar främst om att de små marginalerna inte är på din sida så när saker står och väger så tippar det oftast över åt fel håll. Det här är inget du kan påverka, utan vara bara medveten om att det är en övergående influens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt energisk, nästan på gränsen till övertänd. Du har väldigt mycket energi i allt du gör och bara synen av dig kan göra en kollega trött. Tänk på att inte alla har lika mycket driv som du har. Kvällen överraskar med ett oväntat med trevligt sms.

Jungfru 23/8-22/9

Du kunde vara noggrannare men samtidigt vet så du att en av dina svaga sidor är just att du gärna gottar ned dig i detaljer. De uppgifter som du har idag kräver inte lika mycket exakthet så därför vill du utmana dig själv att inte blir för petig. Kvällen bjuder på värme och humor.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga som helst chanser idag och det är bra eftersom du inte har marginalen på din sida. Genom att göra det ska, varken mer eller mindre kan du försäkra dig om att din chef blir nöjd. Idag får du höra skvaller om en kollega och du överväger om du ska tro på det eller ignorera det.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du går igenom olika alternativ idag och du kommer fram till att inget är bra. Vad du kan göra är att förkasta hela idén och börja om från början. Det kommer att bespara dig både energi och pengar. Frågan är om du är redo att helt släppa ditt hjärteprojekt.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska provocerande och ofta är du det med flit. Det kan handla om att vissa personer irriterar dig enbart med sin närvaro, att vissa människor är uppblåsta eller att du helt enkelt är uttråkad. Idag får dina kollegor nöjet att råka ut för den uttråkade Skytten.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen börjar du få lite panik över saker som du inte hinner med. Du vet att du måste börja bena upp vad som är viktigast, vad du vill göra och vad du helt enkelt kan skippa. En Stenbock fungerar bättre när hen har en plan och framförallt när hen har en lista att gå efter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker hjälpa en släkting att komma på en plan inför våren men risken är stor att ni börjar gräla istället för att få fram något konkret. Just nu tänker ni väldigt olika och din släkting tenderar att slå bakut om hen känner sig pressad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig för en vän eftersom hen inte har hört av sig när hen lovat. Problemet är att när du tar kontakt upptäcker du att inget är fel och då blir du arg istället. Det är bara att inse att ni två tänker väldigt olika kring löften och avtalade möten.

Annons