Torsdag 17/2

17 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en ovilja att lyssna på auktoriteter just nu så det kan mycket väl bli så att du ignorerar en chef i dag. Det handlar om att din inre revolutionär börjar vakna till liv och ta sig ton. Här kan du välja på att kväva din opportuna sida eller så ger du dig själv argumenten för att kunna sätta dig på tvären.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen har du hel del saker som du ska klara av innan du kan gå hem för dagen. Det är många järn i elden och frågan är om du inte måste delegera en del av rutinarbetet för att hinna med vissa specialuppgifter. Kvällen blir trevlig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan blir arg men idag så brister det fullkomligen för dig. Det handlar om en kollega som går över alla gränser och inte tar hänsyn till någon annan än sig själv. Idag så trampar hen medvetet på en person som har svårt att försvara sig och det gör dig galen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om din ekonomi, eller rättare sagt bristen på din ekonomi. Du har så många planer men alla dina idéer kostar mer pengar än du har. Vad du kan göra är att leva asketiskt under en tid och spara eller att ta ett extra jobb vilket ger dig mer pengar och mindre tid att slösa dem på.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen tar du tag i ett projekt som du skjutit framför dig väldigt länge. Främst handlar det om att du tycker att den här uppgiften är jätte tråkig men det handlar också om att du inte vet vart du ska börja. Du behöver en person att bolla dina idéer med.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en provocerande sida av din personlighet som retar upp en chef idag. Egentligen har du varken gjort eller sagt något för att hen ska bli upprörd, det handlar enbart om er personkemi. I det här fallet är det bara att backa undan och undvika konflikten. Kvällen handlar om en vän med problem.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du borde försöka tänka framåt men de senaste två åren av ovisshet förlamar nästan din förmåga att våga planera. Du är orolig att dina planer inte ska bli av så därför tar du inte ut svängarna så mycket som du borde. Du är försiktig och kalkylerar med att saker återigen kan stängas ned.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen vill du visa hur kreativ och självgående du kan vara. Samtidigt som du tar en massa bra initiativ så söker du bekräftelse från din chef vilket förtar lite av din självständighets markering. Våga lita på din förmåga oavsett om du får beröm eller inte.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen vill du gärna visa upp lite av din intelligens för en ny bekantskap. Hen har imponerat på dig både med sin smarthet och sin charm och nu vill du blända hen. Tänk på att inte försöka för mycket då är det lätt att effekten blir den motsatta.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen laddar du inför en kommande utmamning. Du pressar dig själv extremt mycket för att kunna prestera på topp. Du vill bevisa att du är beredd på att offra och kämpa för det du tror på och för dina mål. Kvällen blir intressant och består av en hel del skvaller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är vansinnigt irriterad på en chef som inte lyssnar utan frågar samma sak gång på gång. Du har gett upp tanken på att komma någon vart med den här personen. Hen är mer intresserad av sina egna tankar än att ta del av någon annans idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att vara allt för uppriktig mot en kollega. Tidigare erfarenhet har gjort dig lite försiktig, särskilt kring nya personer. Du fördrar att låta tiden visa vem den här personen är och om hen går att lita på. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

 

Annons