Fredag 18/2

18 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en intensiv dag där du ska hinna med både saker som har med arbetet att göra och privata nöjen. Den här dagen handlar om att lära känna en större grupp och om att acklimatisera sig till nya miljöer

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att inte se problem utan bara möjligheter. Du är på ett strålande humör, du känner dig ovanligt snygg och du blir nästan lite flirtig till sättet. Kvällen handlar om god mat, vackra miljöer, vänskap och om skvaller i massor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har utvecklat ett dåligt samvete över alt som du vill hinna med men som du inte haft en chans att fullfölja den här veckan. Du har två val idag. Att göra så mycket du kan, skippa ditt dåliga samvete och ta helg eller att jobba över så länge det behövs. Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen vill du inte jobba med en viss person på grund av att hens Ior-tendenser brukar dra ned ditt humör rejält. Du byter hellre till tråkigare uppgifter med en roligare kollega än att jobba med hen. Kvällen blir överraskande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig dag där du bara ska njuta och inte ha för höga krav. Om du tillåter dig att ha kul utan att övertänka vad människor omkring dig säger eller gör så har du en rolig fredag att se fram emot. Det gäller bara att du kan slappna av.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan bli lite bitsk idag men det handlar främst om att du inte lyckas med allt som du förutsätter dig att göra. Du ställer för höga krav på dig själv så här i slutet på veckan när du knappt har någon energi kvar. Tillåt dig ett långsammare tempo.

Vågen 23/9-22/10

Du är den du är så försök att inte förändra dig bara för att andra idag inte är som du. Tro på dig själv, stå upp för dina åsikter och var inte rädd för att vara obekväm. Du har rätt att ifrågasätta. Kvällen handlar främst om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite argsint ibland och det är du idag. Du upplever att vissa kollegor inte lyssnar på dig och det gör dig frustrerad. Försök att ta ett djupt andetag när ilskan kommer och knackar på. Kvällen handlar om god mat och om vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite busig idag och det gör att du sticker ut ur mängden. Du säger och gör saker som är inte karaktäristika för dig och du tycker att det är härligt befriande att få sticka ut från mängden på det här sättet. Kvällen blir festlig och ganska sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen passar du på att göra saker som du tycker om. Det kan ha med idrott, hälsa eller allmänt välbefinnande att göra. Mycket den här dagen kretsar kring mat och kring att ha trevligt. Kvällen blir lite för sen för din smak.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en kollega som medvetet försvårar situationen för dig. Hen har ingen uppfattning om hur man ska agera i sociala situationer och därför vräker hen ut sig plumpa saker som du måste släta över. Kvällen blir bättre än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli upprörd över småsaker idag. Det kan handla om allt från en ung familjemedlems investeringar till din chefs sätt att höja på ögonbrynen. Kanske borde du fundera på om det är du som är lite känslig snarare än att alla andra gör fel.

Annons