Lördag 19/2

19 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och handlar om att ta för sig i ett nytt socialt forum. Du vill markera att du inte är som alla andra och du gillar att sticka ut från mängden. Kvällen blir väldigt intensiv och kan innehålla ett och annat som du inte räknat med.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här lördagen. Du har insett att det inte är någon idé att stressa. Det är bättre att sova ut, äta en god frukost och njuta av dagen, särskilt om du är ledig. Idag kan det hända att du gör ett dyrare inköp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du njuter verkligen av din nyvunna frihet, men du vet inte riktigt vad du ska göra med den. Nu när praktiskt taget allt är tillåtet så lämnar det dig med så många val att du blir näst intill handlingsförlamad.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu vill du vara i centrum för en viss persons uppmärksamhet och det kan hända att du spelar över lite bara för att hen ska se dig lite extra. Du är inte särskilt stolt över dig beteende, men hen väcker väldigt starka känslor inom dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att säga vad du tänker eftersom du vet i vilket känsligt tillstånd din vän befinner sig i. Du tänker att det är bättre att vara lite försiktig och inte uttrycka allt som föresegår i din hjärna. Kvällen handlar om val.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir berikande och utvecklande. Du ser möjligheter och du tar dem. Du njuter av livet och du ser till att unna dig lite extra. Kvällen handlar om att vara i centrum för all uppmärksamhet. Idag är det du som är stjärnan.

Vågen 23/9-22/10

Du är ovanligt praktisk idag och det har att göra med en influens från Jungfrun. Allt du tar dig för genomför du med ett precist lugn som egentligen inte alls är karaktäristiskt för dig. Kvällen blir intressant och kan bjuda på en och annan diskussion.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen markerar du emot en bekant som du tycker går lite för långt. Hen har verkligen ingen känsla för någonting. Kvällen kan för första gången på länge bli riktigt social. Du möter många människor på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För att vara lite skeptiskt är du ändå med på noterna när en vän föreslår något som du aldrig testat på. Det blir en rolig och annorlunda dag där du vågar utmana dig själv på mer än ett sätt. Kvällen bjuder på skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter till fullo av den här lördagen. Den bjuder på en blandning av nöjen och vila. Det kan hända att du har problem med en skada eller en i en led eller något liknande. Försök ta hand om dig och skäm bort dig lite den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ute efter att fp beröm men det blir lite pinsamt eftersom personen du söker bekräftelse ifrån inte är särskilt lättcharmad. Vad du kunde göra är att blända personen ifråga med din utstrålning. Underskatta aldrig din karisma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utgår ifrån att en person tycker som du gör, men hen har en helt annan uppfattning vilket irriterar dig väldigt mycket. Vad du kunde göra är att försöka se saken ur hens synvinkel. Kanske skulle du få något av en aha upplevelse.

Annons