Söndag 20/2

20 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att lita på andra människor och inte helt gå upp i dig själv. Det kan vara svårt med tillit, men om du prövar dig fram kommer du hitta en gräns där du känner att du kan hantera dina känslor samtidigt som du är uppriktig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att fatta ett beslut som rör hemmet. Det är en lite dyrare investering än du tänkt dig från början, men samtidigt så ser du det här som något långsiktigt. Kvällen handlar om att utmana sig själv både psykiskt och fysiskt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har inga gränser idag och det gör att du säger det första som poppar upp i huvudet. Din obetänksamhet kan såra en släkting som gärna övertolkar allt just nu. Försök att vara lite mer finkänslig kring hen. Kvällen handlat om relationer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som slåss för det du vill ha och idag finns det mycket som du är villig att gå långt för. Det kan röra sig om allt från relationer till sport. Det som är gemensamt för den här dagen är att du krigar dig till det du vill ha. Kvällen handlar om ett val.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag råkar du i knipa när du skvallrar om något som du egentligen borde hålla tyst om. Det handlar mer om att det slinker ur dig än att du medvetet avslöjar en hemlighet men resultatet blir detsamma. En ärlig ursäkt är allt som behövs för att reparera skadan.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser inte hur bra du har det just nu eftersom du fokuserar på det som är fel i ditt liv snarare än på det som är bra. Om du bara försökte tänka lite mer positivt så skulle din vardag bli enklare. Kvällen handlar om att lyssna på en vän som mår dåligt.

Vågen 23/9-22/10

Du tar genvägar idag och det kan färga av sig på slutresultatet. Genvägar är sällan en bra lösning på ett problem. Att göra mindre men att göra det bra brukar ge ett bättre resultat i längden. Kvällen innehåller intressant information.

Skorpionen 23/10-21-11

Du springer på någon av en slump idag och det här, till synes, oplanerade mötet väcker staka känslor hos dig. Du trodde att du glömt, förlåtit och gått vidare men du inser att du inte är en person som släpper taget om en oförrätt i första taget. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket humor och värme i ditt tecken just nu så ta tillvara på den här positiva energin. Oavsett om det rör sig om ett förhållande eller om du är singel så kommer den närmaste tiden blir bra. Du känner mer hopp om framtiden än du gjort på länge.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att komma igång efter en tid av uppehåll både när det gäller insatser i arbetet och privat. Det kan vara träning, fritidsaktiviteter och arbete. Det viktigaste för dig just nu är att ha mål att fokusera på. Kvällen överraskar med en inbjudan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara väldigt kort mot en familjemedlem eller släkting. Det handlar om att du just nu är lite trött på personen ifråga. Ni har tillbringat mycket tid tillsammans den senaste tiden och det nöter på varandra. Kanske skulle du försöka komma ut och göra något på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och aktiv. Du är utomhus så mycket du kan och du njuter av den friska luften. Oavsett väder så mår du bättre när du kan ta tillvara på dagen ljusa timmar. Kvällen handlar om kärleken och om att planera framtiden.

Annons