Måndag 21/2

21 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv eftersom du har ett test av något slag som du måste fullfölja, Du har varit lite nervös inför det här provet men nu när dagen är här så känns det helt okej. Det här är saker som du ska kunna. Kvällen handlar om att fira med god mat.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är det en del att göra, men om du fokuserar på rätt saker så kommer det att gå bra. För dig gäller högt tempo på morgonen men efter lunch kan du slappna av något. Idag bestämmer du en date med en flirt eller med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill handla något nytt men just nu är du väldigt velig så det finns en risk att du kommer hem utan någonting eftersom du inte kan bestämma dig. Kvällen handlar om att satsa allt på ett kort. Det här är ett risktagande som kan löna sig, men du tycker ändå det är lite läskigt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen försöker du fokusera på de saker som du måste göra, men det blir kanske inte så som du tänkt dig. Mycket handlar om att det uppstår mindre problem på vägen som du måste försöka att reda ut och det tar tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ignorerar en släkting som försöker få tag i dig. Hen har en tendens att reta upp dig och därför uppträder så kyligt mot hen fast du egentligen älskar personen i fråga. Under dagen hör en gammal vän av sig lite spontant. Du inser hur mycket du saknat hen och ni bestämmer er för att ses.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om bra initiativ och om att ta saker i egna händer. Du kan vara lite handlingsförlamad när det kommer till större beslut. Det är som om du inte riktigt kan bestämma dig för hur mycket du vill satsa i en investering och när det är dags att säga stopp.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en del överraskande inslag men också på en hel del rutin. Du tycker att det är skönt med det familjära eftersom det får dig att känna dig trygg samtidigt så bli de här lite udda inslagen något som livar upp i vardagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner att det är en förändring på gång i ditt liv och du är inte helt säker på om du gillar den. Vanligtvis så har Skorpionen inga problem med förändringar men efter två år av pandemi är du lite mer rutinmänniska än du var innan. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har så mycket som du vill göra den här måndagen och det är inte säkert att du hinner med alt. Kanske bör du börja prioritera redan från morgonen så blir det inte så stressigt på eftermiddagen. På kvällen får du en fin kärleksförklaring.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att komma igång på allvar. Det har varit en seg start på 2022 med sjukdomar och kanske lättare skador. Nu känner du att den här tiden där du inte kunnat ge så mycket har byggt upp en rastlös energi inom dig som du vill få utlopp för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan inte och du vill inte men framförallt så tycker du att hela den här idén är dålig från start till slut. Det är bra om du är uppriktig mot din vän annars tror hen att du är med på noterna. Kvällen handlar om att planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa energi som du vill få utlopp för men du vet inte riktigt vart du ska börja. Din chef kommer med några förslag men du får en känsla av att all de förslagen gynnar hens agenda snarare än dig. Försök att ta ett par minuter och fundera igenom vad det är som är bra för dig.

 

Annons