Tisdag 22/2

22 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig tisdag framför dig det enda du ska undvika är att tappa fokus på grund av energibrist. Ett jämt intag av små portioner med näring är det bästa sättet att förhindra att du blir trött. Kvällen blir överraskande och kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du träffa en person som du inte sett på väldigt länge. Hen är svår att få till en träff med men du är inte den som ger upp. När du bestämt dig för en sak så blir det oftast så. Kvällen handlar om få ordningar på vardagliga saker som mat och städning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli arg för småsaker idag och det hjälper inte att en ung kollega eller släkting provocerar dig. Du blir irriterad på personen ifråga med det verkar som du låter din ilska gå ut över en tredje, oskyldig part.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att följa sin inre moraliska kompass. När det uppstår en situation på arbetet om du upplever som oegentlig så bör du ta avstånd ifrån den oavsett vilka som är inblandade. Kvällen handlar om aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt trött. Det spelar ingen roll hur mycket du sover eller vad du äter så är du ändå lika trött dagen igenom. Det är en tidig vårtrötthet som kommit in i ditt tecken och det enda du kan göra är att uthärda, den är övergående.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att säga till i förväg när du planerar in en förändring. Vissa personer din omgivning behöver tid för att acklimatisera sig till det nya så därför är det trevligt med en liten förvarning. Kvällen bjuder på en hel del skratt.

Vågen 23/9-22/10

Du har så mycket du vill göra men du har inte tid att driva igenom alla dina idéer. Du måste börja den här dagen med något som du avskyr att göra, nämligen att prioritera. Kvällen bjuder på en hel del ljusglimtar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte sen att delge en kollega dina misstankar när du ser att en medarbetare beter sig konstigt. Du har iakttagit den här personen en tid och det finns inget med hen som du gillar. Tänk på att du kanske är lite subjektiv i din bedömning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du hitta ett sätta att hinna med både det du förväntas att göra och det du vill göra. Just nu är tid det enda som du har lite av och ibland så känner du att dina plikter tränger undan allt som är kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta det lugnt och vila upp sig. Måndagen var intensiv så du är inte i form för några utsvävningar idag. Du kan ha sagt eller gjort något under måndagen som du inte riktigt står för och nu är det svårt att ta tillbaka.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan de flesta den här tisdagen för att kunna vara ifred och tänka. Ibland blir det för många åsikter och det gör att du inte får någon bra styrning på dagen. Kvällen handlar om vänskap, om god mat och om att ha kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att lyssna på ett gott råd som du får den här tisdagen trots att du vet att det skulle vara bra för dig att följa det. På något sätt blir du lite opportun när det är någon som lägger sig i vad du ska göra. Du vill helt enkelt bestämma själv.

Annons