Onsdag 23/2

23 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder på en överraskning som du inte väntat dig. Det handlar om något väldigt omtänksamt som en vän ger dig. Kvällen blir intensiv och alldeles för sen. Du borde vara lite noggrannare med din sömn.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bli lugn och bjuder på en del variation. Den här dagen gör du saker i din egen takt utan att stressa. En vän har en del problem hemma och hen vill gärna ventilera dem med dig. Kvällen bjuder på lite roliga mellanhavanden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar till en ganska genomskinlig ursäkt för att slipp ur något som du inte vill göra idag. Det handlar om att du lovat en vän något men nu är du inte alls på humör för att hänga med. Du kunde försöka med att vara ärlig. Din vän föredrar ärlighet framför vita lögner.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta plats och om att visa vem du är. Du kan tycka det är lite jobbigt med att framhäva dig själv men i det här faller så har du inte så mycket val. Det blir en nyttig övning i att visa upp ett starkt självförtroende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du rätta till ett misstag som du gjort men det är inte så enkelt som det verkar. Ditt problem är att du inte räknat med att få ditt feltramp avslöjat, du trodde du kunde komma undan utan att någon märkte något.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget du kan säga eller göra som kan lugna ned en upprörd kollega. Oavsett vad det är som egentligen skett så känner sig den härpersonen överkörd och det skapar en ganska spänd stämning på jobbet. Ge det lite tid innan du berättar din sida av historien.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Det finns så mycket härlig energi i ditt tecken just nu du måste bara hitta ett sätt att kanalisera den. Under eftermiddagen kan en frågeställning skapa en del förvirring på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen tar du tag i ett antal projekt hemma och det flyter på förvånansvärt smidigt. Din stora tillgång den här dagen är din charm och din förmåga att få människor att göra som du vill. Kvällen blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen måste du se till andra personers behov snarare än till det du själv vill göra. Det blir på sätt och vis en givande dag där du möts av tacksamhet från de personer som du hjälper. Kvällen handlar om vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är du lite grinig främst för att du är trött, lite många sena kvällar på raken gör att du inte riktigt fått sova så mycket som du skulle vilja. Den här dagen får du både skrämmande och fantastiska nyheter på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du fokusera på en sak i taget och det går så där. Det är så många saker som du ska ha hålla i skallen att det inte blir bra när du känner dig pressad. En idé är att försöka strukturera upp ditt arbete lite mer, då kommer det bli enklare

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir intressant men också fylld av konflikter. Just nu så är du inte så intresserad av andra personers problem men du lyckas ändå bli indragen i dem. Kvällen handlar om att ta sitt förnuft till fånga.

Annons