Torsdag 24/2

24 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du få ihop bilden av en person som både kan vara den sociala charmen själv och väldigt tillbakadragen lite beroende på hen humör och situationen. Det är något hos den personen som lockar dig mer än du vill erkänna.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir riktigt rolig. Det är länge sedan allt flöt på så smidigt som det gör den här dagen. Idag får du höra skvaller som både fascinerar dig och gör dig lite orolig på samma gång. Kvällen handlar om att försöka komma ikapp lite mentalt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt på jobbet som blivit liggande till stor del för att det inte är helt nödvändigt i kombination med att det är en rätt tråkig uppgift. Du har insett att ingen kommer att göra något om inte du gör det.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en misstänksamhet hos dig som inte funnits där innan och den kommer sig av att du märkt att en vän ofta kommer med osanningar eller lögner. Du har länge försökt att ignorera den där malande oron att hen faktiskt döljer något för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på dig själv för att du inte märkt att en kollega faktiskt gått bakom din rygg. Den här typen av förräderi är inte något det lojala Lejonet tar lätt på. Under dagen har du också ett uppbyggande samtal med en mentor eller chef.

Jungfru 23/8-22/9

Du är nervös över att du inte kommer kunna prestera lika bra som du hoppats den här dagen. Trots noggranna förberedelser så känner du att du inte sitter på så mycket erfarenhet och kunskap som du skulle vilja. Skjut undan ditt dåliga självförtroende och följ din magkänsla, då kommer det gå bra.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen är du på busigt humör. Pluto ger dig en påverkan som gör dig lite oberäknelig och väldigt charmig. Din humor uppskattas inte av alla men de flesta av dina kollegor uppskattar din värme och ditt skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

En kollega som länge varit sluten som en mussla börjar plötsligt öppna upp sig och då rinner allt ur hen som ett vattenfall. Nu när hen släppt sina hämningar så öser det ut information ur personen ifråga, bland annat saker som du helst sluppit veta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar mer om att försvara sina positioner än att rycka fram. Du har kommit till en punkt på jobbet då du är rätt nöjd med det du har men det finns andra som också skulle vilja ha din tjänst. Kvällen blir annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen bli en viljornas kamp och en möjlighet att imponera på en chef eller mentor. Du har mer att ge än du visat hittills i vår och nu när du mår bra så känner du hur din tävlingslust vaknar till liv igen. Kvällen handlar om ett annorlunda förslag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du tänker driva igenom din vilja till varje pris. Det finns något ganska envist över ditt tecken just nu. Du lånar lite av din målmedvetenhet och din strävan från jordtecknen. Kvällen handlar om att träna rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du förtjänar att bli bättre behandlad av en vän än du blivit. Du brukar vara omtänksamheten själv men din vän har inte samma genuina intresse för andra människor som du har och därför så märker hen inte lika lätt när du behöver lite extra uppmärksamhet.

 

Annons