Lördag 26/2

26 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen är du seg inte bara i kroppen utan även tankarna är som tuggummi. Det är bara att inse att du gått ut lite hårt den senaste tiden och att din kropp skriker efter lite lugn och ro. Lyssna på din kropp och ta en riktig mysdag hemma.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn och skön lördag att se fram emot. Är vädret med dig kan det bli en del utomhusaktiviteter annars så kanske du rör dig i form av ett gymbesök eller en shoppingrunda på stan. Den här dagen handlar om att njuta utan att stressa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hel del om och men den här lördagen men när du väl är av med dina måsten kan du ägna resten åt dagen åt sådant som du helt enkelt gillar att göra. Det blir en trivsam och social dag och en ännu mer social kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar avstånd från något som en vän sagt eller gjort. Hen kan vara ganska kontroversiell mellan varven och även om du älskar hen som person är det inte alltid som du håller med om hens åsikter. Det är bra att du står upp för det du tror på. Kvällen blir aktiv och rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något avvaktande över ditt tecken den här lördagen. Efter allt som hänt den här veckan behöver du få tid att fundera igenom vart du står och om du vill fortsätta vara vän med vissa personer. Unna dig en dag för dig själv. Alla mår bra av lite egen tid.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som gillar att bara vänta att något ska hända men av någon anledning är du just nu mer passiv än du brukar vara. Du inser att det handlar om att du känner dig utsatt känslomässigt och därför inte vill ta några risker att bli sårad.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen har du en massa planer men frågan är om något går som du tänkt dig den här dagen. Förutsättningar förändras och det är bara att anpassa sig efter det som sker just nu. Kvällen blir intressant och stimulerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser att du inte kommer att hinna med allt som du planerat den här lördagen och det gör dig frustrerad. Kanske borde du prioritera den nödvändigaste och skjuta lite på det andra så att det finna utrymme för att få lite helg. En vän saknar dig eftersom ni inte setts på länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt aktiv den här lördagen. Det kan röra sig om utomhusaktiviteter. Sport eller träning. Du har fått en massa ny energi och det gör att du behöver få utlopp för den på ett eller annat sätt. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och väldigt intensiv lördag där du lyckas bevisa både för dig själv och för andra att du minsann inte är borträknad ur ekvationen. Du inser att många personer blir förvånade över de framsteg du gjort det senaste året och du blir stolt över dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i ett projekt i hemmet som har hamnat lite mellan två stolar. På sätt och vis tycker du det är kul att ha något att pyssla med. Det kan också hända att det blir ett par timmar med ett fritidsintresse om du har. Kvällen handlar om familjen och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en dag i taget just nu och det beror på att det är så mycket i nuet att det är svårt att planera framåt. Lördagen handlar till stor del om familjen, att vara nära och att göra saker för varandra. Kvällen blir livlig och full av information.

Annons