Söndag 27/2

27 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att göra både små och stora val. Det finns saker kan påverka framtiden men det mesta handlar om att förändra nuet. Det blir en intressant dag där du får en hel del att fundera på. Kvällen blir aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Är vädret fint är du gärna utomhus idag. Du samlar på solenergi och du njuter av livet. Har du möjlighet så är du mer aktiv än du brukar vara. Det kan röra sig om långpromenad eller ett besök på gymmet. På kvällen är du härligt trött och njuter av att mysa hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del frågetecken som du skulle må bra av att räta ut. Främst handlar det om en rad missförstånd mellan dig och en vän. Just nu verkar ni inte ens prata samma språk. Ni sårar varandra utan att mena det och det är på tiden att ni rensade luften.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen skvallras det en hel del och du är en av de personer som blir föremål för skvallret. På senaste tiden har du fattat en del kontroversiella beslut och det gör många människor i din närhet upprörda. Själv litar du på din magkänsla även om den tar dig bort från de vanliga normerna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite orolig över din inkomst. Just nu tjänar du inte riktigt så mycket som du skulle behöva för att kunna uppfylla vissa drömmar som du har. Du planerar antingen att vidareutbilda dig eller en tuff löneförhandling för att kunna höja din inkomst. Dagen går år till att lägga upp en strategi.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att vara utomhus, njuta av livet och om att samla krafter inför kommande vecka. Du vet att det blir en del ansträngande uppgifter i nästa vecka och då gäller det att ha huvudet på skaft. En kollega tar kontakt med dig för att fråga något ganska privat.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att kunna säga ifrån när du tycker att du bli felbehandlad. Det finns en bekant som har en tendens att ta alldeles för stor plats och hen släpper inte in andra. Du är trött på hens diktatorfasoner och idag säger du ifrån på skarpen.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under söndagen försöker du att vara så aktiv som du orkar, mest för att tränga undan all oro som du går och bär på. När du inte kan göra något åt den situation du befinner dig blir du lätt frustrerad och då tenderar ditt humör att sjunka avsevärt. Du vill inte vara vresig så därför skjuter du alla grubblerier åt sidan.

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen gör du upp en plan för våren. Det är inte helt lätt eftersom det finns en mängd om och men att ta hänsyn till. Vad du gör är en grov skiss över hur du vill att våren ska utveckla sig men sedan är du förnuftig nog att göra upp både en och två backup planer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en spännande, utmanande och rolig söndag att se fram emot. Även om du driver på dig själv till ditt yttersta så vill du ändå ge lite till. Det är som om ditt behov av att få visa upp dig är starkare än fysisk trötthet. Du imponerar på mer än en person den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön dag där du är utomhus en del. Oavsett om du tillbringar dagen med din partner eller om du satsar på en hobby istället så blir det en dag där du samlar energi. Kvällen handlar om skvaller från saker som skett i helgen men som du inte själv varit med om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du protesterar mot en ung släkting som har alldeles för bråttom att växa upp. Du vill att hen ska leva lite innan vuxenlivet börjar på allvar, men personen ifråga är både redo för lån, amorteringar och familj. Hela hens inställning provocerar dig.

Annons