Måndag 28/2

28 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar främst om att få ordning på en hel del komplicerade affärer. Det som från början verkade vara en så enkel plan har nu blivit betydligt mer intrikat och ansträngande än du räknat med. Här gäller det att lägga upp en ny plan.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir både intressant och utvecklande. Du pratar med en chef om framtiden och du inser till din förvåning att hen har stora planer för dig. Själv vet du inte om du är redo för den här typen av ansvar men du tycker att tanken är både frestande och skrämmande på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg på en kollega som inte drar sitt strå till stacken. Alla kan vara trötta och ha dåliga dagar men hos den här personen är det en regel snarare än ett undantag. Det är på tiden att ni pratade med varandra och att du klargör vad som förväntas av hen.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara lite ängslig idag och det beror på alla rykten och spekulationer som du hör. Om du vill ha fakta bör du gå till någon som sitter på informationen istället för att fråga människor som bara tror att de vet. I den här typen av situationer ska du aldrig ta något för givet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds intensivt och du kommer att vara trött efter den här måndagen. Det viktiga är att du försöker ha ett bra tempo redan från morgonen för då kommer du troligen bli klar i ganska bra tid. Kvällen handlar om att ha förtroende för vissa personers beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett lite dåligt humör den här dagen och det beror främst på att du har en känsla av att bli lite lurad på helgen. Du hade hoppats på en lång och härlig helg men istället dök det upp en massa måsten som du fick ta itu med och det gör att du inte alls känner dig utvilad.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du bena upp vad som är sanning och vad som är antaganden i en ganska trasslig historia på jobbet. Du inser att det varit lite för många kockar inblandade i den här soppan. Kvällen handlar om att göra något bara för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte skryta men du är väldigt nöjd med ett resultat som presenteras idag. Även om du inte kan ta åt dig hela äran så vet du med dig att en stor del av den här förtjänsten är din. Njut av berömmet, det har du förtjänat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen inser du att du helt glömt bort en uppgift som senast ska vara inne idag. Hur du lyckas trassla dig ur den här situationen beror till stor del på din dagsform. En Skytt i sitt esse kan alltid vända ett problem till sin fördel. Se till att utnyttja den talangen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta det lugnt och njuta av att inte ha så mycket att göra för en gångs skull. Har du möjlighet så ägnar du delar av dagen eller kvällen åt att vara aktiv. Det kan vara träning, dans eller en promenad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver få fakta men det du serveras liknar mer sagor än realitet. Du vet att de personer som du pratar med tror på sig själva, men när du börjar gräva lite så inser du att deras sanning knappast är objektiv. Kvällen handlar om familjen och om att boka en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill verkligen idag och du gör ditt bästa men det blir ändå inte riktigt rätt. Det handlar om att du inte får till den sista finslipningen. Du skulle behöva hjälp av en person som har lite mer erfarenhet än du och som kan se hur man kan förbättra med små medel.

Annons