Tisdag 1/3

01 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du fatta vad som hänt. Saker förändras plötsligt i snabb takt och du känner att du inte riktigt hänger med. Det kan handla om allt från privata relationer, externa händelser till arbete. Det som är gemensamt för alla är att utvecklingen går i raketfart.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket att tänka på idag och du fokuserar på att hålla ett högt tempo på jobbet. För dig ligger det både glädje och stolthet att kunna visa att du kan prestera både i stort och smått. Kvällen handlar om vänskap, skvaller och om att ha trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en person som du tycker ha blivit påflugen den senaste tiden. Hen har Ingen riktig känsla för gränser och för vad som är socialt acceptabelt. Under dagen får du höra skvaller som gör dig förvånad men mest glad.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en mängd olika frågor som du vill ha svar på men idag är inte en bra dag att ta upp dem. Din chef har mycket annat i huvudet och risken är stor att hen blir irriterad om du börjar gå på för hårt. Privat är det en dag som för med sig blandade nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du nyfiken och lekfull, det märks inte mist på ditt sätt att interagera med andra människor. Det finns något hoppfullt i Lejonets tecken som inte ens kan dämpas av den senaste veckans händelser. Innerst inne tror du äntligen på en ljusare och roligare framtid.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att samla ihop sig och om att börja blicka framåt igen. Det blir en rolig dag som både utmanar, prövar och lockar på samma gång. Om du arbetar så ser dagens uppgifter lite annorlunda ut jämför mot vad de brukar göra.

Vågen 23/9-22/10

För dig så handlar dagen om frisk luft och om att ha kul. Om du jobbar så fokuserar du ändå på att komma ut en stund under dagens ljusa timmar. Du behöver energin från ljuset. Kvällen handlar om en vän och om en frågeställning som hen ställts inför.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går fort och du hinner nästan inte tänka innan den är slut. För dig handlar den här tisdagen om att vara alert och om att planera framåt. Det finns en massa roliga utmaningar med den här dagen, men då gäller det också att tänka lite mer kreativt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en rastlöshet och en oro i ditt tecken. Just nu bekymrar du dig mycket för utvecklingen i världen både när det kommer till politik och till klimatfrågor. Försök att inte ta hela världens bekymmer på din axlar. Bidra med det du kan, men sedan måste du försöka att fokusera mer på nuet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om en samvetsfråga. Det finns något som du gjort som du borde bekänna för en släkting, men då gäller det att du öppnar dig mer än du brukar. Tänk på att det sällan kommer något gott av att behålla saker för sig själv, misstag brukar ha en tendens att komma fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg på en person som står dig nära. Hen har hållit ganska många saker hemligt för dig och nu när det kommer framkrypande så blir du både sårad för att hen inte velat prata med dig och arg för att hen har betett sig så illa.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta en sak i taget och om att inte stressa. Just nu är du inne i en period så du ofta blir uppjagad och ofokuserad när du tvingas dra upp tempot. Du hanterar inte press något vidare och därför ska du undvika situationer som du vet kommer att stressa upp dig.

Annons