Onsdag 2/3

02 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Även om vädret är lite nyckfullt just nu så finns det ändå en känsla av vår i luften. Det är mer en föraning än en realitet. Du njuter av fågelsång och små vårtecken som trädknoppar och snödroppar. Under dagen får du ett resultat på ett test som du gjort. Du kommer bli förvånad.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen tycks handla om att ta saker för var det är, om att befinns sig i nuet och om att njuta av de små guldkornen i vardagen. Idag verkar du umgås en del med en släkting eller vän. Det blir en rolig och delvis fartfylld dag. På kvällen är du rätt trött och fördrar att ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen vill du klargöra vissa saker på jobbet. Det handlar om privata relationer men också om förhållandet kollegor emellan. Just nu anser du att det är extra viktig att respektera varandra oavsett bakgrund, politisk ställning eller privata åsikter. Du är beredd att sätta ned foten om så krävs.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som inte vill vara i vägen och därför så drar du dig undan när det börjar bli mycket konflikter omkring dig. Du försöker undvika att ta parti, men till slut har du inget annat val än att välja sida. Det är för mycket som står på spel.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen är det viktigt att inte tappa den röda tråden. Just nu sker det så mycket omkring dig att du har lite svårt att fokusera på det du ska göra. Det finns så mycket annat som är intressant. Kvällen blir rofylld men ändå informativ.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser inga begränsningar just nu eftersom du är odelat positiv tacka vare in influens från Venus. Du utstrålar sensualitet och värme vilket gör att du kanske märker att ovanligt många flirtar med dig. Kvällen handlar om en frågeställning.

Vågen 23/9-22/10

Du är på hugget idag och det kan göra dig rätt bitsk både i tonfall och i vad du säger. Vissa kollegor kan bli lite sårade av din ganska tuffa attityd eftersom det inte är likt dig. Under dagen konfronteras du med en chef och med hens något udda idéer.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och givande onsdag där fokus ligger på att vara lagom aktiv och om att få saker gjorda utan att stressa fram ett resultat. Här gäller det att hitta en bra balans mellan effektivitet och kreativitet. Kvällen kan bjuda på en hel del nöjen om du bara orkar hänga med.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en viss undertryckt ilska i ditt horoskop just nu. Du känner dig både bortglömd och undanskuffad på samma gång. Du väljer troligtvis inte att dela dina känslor utan stänger in dem istället vilket kan leda till att du lir irriterad för småsaker och snäser åt kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du mycket som ska hinnas med. Du börjar med det mest fysiskt ansträngande så du kan koppla av och ha trevligt under eftermiddagen. Det blir en varierande dag som för med sig så pass goda nyheter att du har anledning till att fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under onsdagen försöker du behålla fokus på det primära mål som du har och inte lägga för mycket tonvikt vid andra intressanta, men för tillfället icke relevanta uppgifter som knyter an till det projekt du håller på med. Kvällen handlar om att planera för en oväntad sommarhändelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar mycket när du säger vad du känner men samtidigt så anser du att om det inte finns uppriktighet mellan dig och din vän så är det inte en stabil relation att bygga på. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet och på många skratt.

Annons