Torsdag 3/3

03 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen laddar du för något speciellt. Du har sett fram emot den här dagen länge och du vill verkligen att det ska bli så som du hoppats på. Det verkar vara en fest eller sammankomst och din förhoppning är att en viss person kommer att dyka upp.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen är du mer trött än du vill erkänna. Det har varit en rolig men lite för intensiv vecka för din smak. Idag handlar det mycket om att ladda batterierna, att komma ikapp och om att hitta metoder som fungerar bra för flera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har inget annat val än att tro på din chef även om du misstänker att hen överdriver för att kunna få igenom sin vilja. Du har varken fakta eller andra bevis att backa upp dina teorier med så tills vidare bör du behålla dem för dig själv. Kvällen blir rolig och inbjudande.

Kräftan 21/6-22/7

Du fiskar efter en komplimang och du blir grymt besviken när det förväntade berömmet uteblir. Själv anser du att det du åstadkommit nästan har förändrat världen en smula men din chef är inte lika imponerad av din insats. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

En släkting känner sig bortglömd och det finns en risk att hen säger eller gör något ganska provocerande bara för att få din uppmärksamhet. Du är van vid hens beteende men det hindrar ändå inte att du blir irriterad. Under eftermiddagen stöter på av en slump på en gammal vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du har missat något viktig och nu vill du försök rätta till det. Tyvärr är det inte så enkelt som att bara gå och hämta information. Det här handlar mer om ett koncept och inarbetade rutiner och det kommer att ta tid innan du helt satt dig in i det.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen blir du besviken på en kollega som antingen ignorerat eller bara glömt bort det du bett hen om. Oavsett anledning till att hen inte gjort det så innebär det en hel del extra arbete för dig idag. Kvällen handlar om ett ganska udda sms.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen försöker du få fatt en person som antingen undviker dig eller har helt försvunnit från jordens yta. Eftersom det troligtvis inte är det sista så bör du kanske ta reda på varför hen inte vill att ni ska ses.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om humor, värme och om att ha ett snabbt tempo. Det blir en rolig och på många sätt givande dag där du hinner med mer än du planerat från början. Du gillar känslan av att ligga bra till inför helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen lever verkligen upp till dina förväntningar. Du tar hand om sig själv både utseendemässigt och träningsmässigt. Är du ledig och blir det en hel dag som du ägnar till att må bra. Kvällen blir social, sen och bjuder på en hel del dråpliga händelser. Du börjar ana en romans mellan två vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket inplanerat den här veckan, men olika händelser gör att en hel del blir uppskjutet. Du tycker att det är både bra och synd på samma gång eftersom det skulle vara skönt att få det här projektet avslutat samtidigt som det är trevligt med en ganska lugn dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad på en kollega som inte kan säga rakt ut vad det är som bekymrar hen. Du märker att något är fel, men hen släpper inte in dig så du vet inte varför. Ibland kan det vara bra att låta saker få ta sin tid. Din kollega kommer att öppna upp sig när hen är redo för det.

Annons