Fredag 4/3

04 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser på en vän med lite förvåning den här dagen. Hen har visat upp en helt ny sida av sig själv och du kan inte låta bli att känna dig dragen till denna mångfacetterade person. På kvällen försöker du hitta en ursäkt för att ni ska ses.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar oavsett om du ska arbeta helg eller vara ledig. Den här fredagen är dessutom extra välkommen eftersom veckan har varit högintensiv men bra. Kvällen ägnar du gärna åt saker som har med familjen och med framtidsplaner att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du få hjälp med att välja när det kommer till olika kvällsaktiviteter. Efter två år med Corona har du lite svårt att vänja dig vid att ha så mycket att göra. Kanske borde du avstå från allt och ta en hemmakväll istället. Det finns gott om helg kvar att aktivera sig på.

Kräftan 21/6-22/7

Det är en väsentlig skillnad mellan dig och en kollega. Du vill visa upp dig medan hen föredrar att verka i det fördolda. På sätt och vis blir ni ett perfekt par eftersom du kan vara er röst utåt och hen står för effektiviteten och organisationen bakom.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen har du en del att fundera över. Det har kommit fram en del information som förvånar dig och gör dig upprörd samtidigt som det inte är så mycket som du kan påverka. Nu handlar det mer om hur du ska förhålla dig till allt det nya.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns få personer som kan smickra dig eftersom du är av naturen misstänksam till komplimanger, men idag hittar en chef precis rätt sak att säga till dig som innehåller lagom med ros och feedback på samma gång. Kvällen handlar om att ha kul med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite kaotiskt när en vän försöker att skaka fram information om ett rykte som florerat. Vad hen inte insett är hur känsligt det här ämnet är och hur många tår hen lyckas kliva på under sina efterforskningar. Kvällen får en intressant utveckling.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser inget annat val än att visa vad du tycker om vissa personer och deras inställningar till ett gemensamt problem. Du anser att det borde finnas lite mer kämpaglöd och vinnarskalle än det gör. Det blir du som får dra det tyngsta lasset.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen vill du höra fakta och inte rykten, men det är svårt att skilja den ena från det andra. Eftersom du inte vet så bör du inte dra några förhastade slutsatser ännu. Under kvällen möter du en speciell person.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en lugn oas i en annars intensiv vecka. Du har inte hunnit med hälften av det du planerat vilket gör at du använder en stor del av den här dagen går åt till att ta igen det som du ligger efter med. Kvällen blir mysig och tidig snarare än festlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på et strålande gott humör idag och du vill fira en speciell händelseutveckling med god mat och god dryck. Dagen handlar även om att fullfölja en plan som du har när det gäller att boka in aktiviteter inför sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bli glad av att umgås med en kollega. Hens soliga humör lockar alltid fram ett leende hos dig. Hen har inte bara humor utan också ett stort hjärta. Kvällen handlar om dina nära och om din stora kärlek. Det blir en härlig kväll.

Annons