Lördag 5/3

05 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir arg på en person som har ingen som helst förståelse för dina känslor. Du brukar inte vara så här känslig, men Månens position gör dig mer emotionellt mottaglig än vanligt. Kvällen bjuder på en massa skratt.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om en härlig kombination av aktivitet och vila. Du är på humör att upptäcka din närmiljö och det kan mycket väl bli något kulturellt som ett museibesök eller en utflykt till en konsthall. För dig är det viktigt att ta hand om dig så väl intellektuellt som fysiskt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen vill du helst bara vila och inte göra någonting. Frågan är om det går. Du har lovat flera personer att hjälpa till och närvara på diverse aktiviteter. Kvällen blir rolig och lite annorlunda. Du känner dig uppmuntrad och sedd.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att förvissa sig om att du väljer rätt. Det låter kanske enkelt, men i själva verket är det betydligt mer komplicerat än du trodde. Det finns så många bra val, men det är bara ett som är helt rätt för dig. Kvällen bjuder på skvaller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du saknar en person som du inte sett på nästan ett år. Det är något den här lördagen som väcker starka minnen hos dig och du vet inte om du ska agera på den här känslan och ta kontakt eller om du ska trycka undan den. Om du hör av dig måste du vara bredd på att vara den som fortsatt har initiativet.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du hitta ett sätt att nå fram till en vän som slutit sig i sin egen bubbla. Hen har drabbats av misstänksamhet och rädsla som bara blivit värre den senaste tiden. Du vill gärna hjälpa men för att kunna göra det måste du tränga igenom hens pansar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket att fundera över denna härliga lördag. Ett förslag kan vara att du faktiskt aktiverar dig och låter ditt undermedvetna få sköta den här processen. Ibland får man klarare svar om man inte funderar så aktivt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en sak i taget idag och för dig är den här typen av systematiskt arbete väldigt ovanlig. Du brukar vara en person som går mer på känsla än på struktur men just nu är du influerad av den praktiska Jungfrun. Kvällen blir rolig och ovanligt sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som har svårt att säga nej idag. Oavsett om du är på humör eller inte så följer du med i strömmen och hoppas på att det bli bra. Vanligtvis brukar inte Skytten vara så här medgörlig men idag blir du trött av bara tanken på att fatta ett beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ta ut sig och blir nöjd med det du åstadkommit. Du är i en uppåtgående trend och då gäller det att haka på. Idag bestämmer du dig även för att kasta dig in i en ny sorts utmaning som både frestar och skrämmer dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en skön lördag med en del utomhusaktiviteter framför dig. Du umgås med dina vänner och du tar dagen lite som den kommer. Kvällen kretsar mer kring familj än kompisar. Du gör gärna något tillsammans med din nära, det kan vara ett restaurangbesök en bio eller bara hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få personer som kan vara så mesiga som du kan och det skäms du lite för. Gör inte det. Du har känslorna utanpå och det innebär att vissa saker kanske berör dig mer än andra. Kvällen blir intressant och utvecklande.

Annons