Söndag 6/3

06 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir en lugn dag. Du behöver hämta dig från föregående vecka och du behöver ladda inför kommande period. Idag skämmer du bort dig oavsett om det rör sig om mat, att köpa en present till dig själv eller se en riktigt bra film, det här är din dag.

Oxen 20/4-20/5

Du har en mängd små projekt hemma som kan röra sig om allt från gardinbyte till storstädning. Nu när solen börjar titta fram så kommer även vårkänslorna och med dem ett behov av att boa in sig och göra fint. Idag får du härliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen pratar du mycket med en äldre släkting som kanske inte mår toppen. Du är oroad för hen samtidigt som hens hälsa har varit ett ständigt bekymmer under en längre tid och det gör att du inte orkar bli riktigt lika engagerad i den jämfört med tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du surar för att du inte får som du vill. Du vet att du är nedröstad och att du borde acceptera majoritetens beslut men du tycker det är lite jobbigt att rätta dig i ledet. Kvällen handlar om en överraskning av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen bill du få upprättelse i en konflikt där du fått bära hundhuvudet. Du vet att ni är fler som bär ansvaret för det som skett, men av någon anledning är det bara du som har pekats ut och det irriterar dig väldigt mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör denna lite vår inspirerande dag. Det blir en härlig dag där du hinner med både praktiska saker och roliga små projekt. Idag möter du en person som inspirerar dig och får dig att tänka kreativt.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du går lite över gränsen idag men du kan inte hjälpa att du blir provocerad av en bekants beteende. Hen har länge agerat på ett sätt som du inte är helt överens med men idag går hen ytterligare ett steg och det blir droppen som får bägaren att rinna över.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att agera förnuftigt, även i en situation som kan vara väldigt jobbig. Ibland är det enklare att försöka hantera situationer lite mer objektivt särskilt när de involverar personer som står dig nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen gäller det att du behåller fokus. Det är på de små detaljerna som det hänger och blir det inte rätt där så kommer du behöva göra om saker från början och det har du varken tid eller lust till. Kvällen handlar om ett etiskt val.

Stenbocken 22/12-19/1

Även den här dagen innebär en hel del fysisk ansträngning men det blir ändå en bra dag där du får mycket beröm och du känner hur du växer. Idag får du även höra skvaller som roar dig på mer än ett sätt. Kvällen blir tidig eftersom du är trött.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en uppfriskande söndag som både bjuder på information och motion. Den här dagen upptäcker du ett nytt område och du får även höra saker som indirekt kan påverka din framtid på ett bra sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står inför en ganska komplicerad process så det gäller att du ha huvudet på skaft. Du har gått igenom en hel del saker den senaste tiden och det är bra om du låter saker få smälta in. Kvällen handlar om att lita på dina nära, även om de inte berättar allt för dig.

Annons