Måndag 7/3

07 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att sunt bondförnuft. Du måste använda dig både av dig kreativitet och av din intelligens den här dagen. Vissa uppgifter kan kännas näst intill omöjliga att lösa, men du behöver bara använda din fantasi så kommer det att gå bra.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir seg och du hinner inte så mycket som du skulle önska. Mycket handlar om att du verkar ha en infektion i kroppen som gör att du inte orkar hålla samma tempo som vanligt. Kvällen blir lugn men trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera sin oro på idag försöker du omsätta den i praktiskt arbete. Genom att hålla igång så är det lättare att skjuta alla negativa tankar åt sidan. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut som du måste ta.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna hjälpa en vän som hamnat i klistret men du vet inte riktigt i vilken ände du ska börja nysta. Det kan handla om allt från råd till praktisk hjälp, det viktigaste är att du lyssnar in vad hen har för behov.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med mer än du tänkt dig och det gör att du ligger bra till inför den kommande veckan. Idag får du en konstig fråga från en kollega. Du börjar så smått förstå att hen har ett personligt intresse för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta tillvara på del möjligheter som du serveras. Det blir en bra och innehållsrik dag där du hinner med mer än du tänkt dig både när det kommer till arbetet och till vissa privata projekt. Kvällen fokuserar på en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara ganska fladdrig i ditt sätt att arbeta och det ligger dig i fatet idag. Vad du skulle behöva är att jobba metodiskt och ta en sak i taget men du startar upp lite olika projekt här och där vilket gör det svårt för dig att få en bra överblick. Kvällen bjuder på skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är du lite seg i skallen. Du har svårt att fokusera på de saker som du borde koncentrera dig på. Dina tankar fladdrar överallt och det speglar sig i det arbete som du levererar. Kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tenderar att fastna i det du gör. Oavsett om det är arbete eller ett privat åtagande så snöar du in på ganska oväsentliga detaljer som stjäl värdefull tid. Vad du borde göra är att strukturera upp din dag direkt på morgonen men chansen är ganska liten att du agerar så rationellt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att vara förberedd och det är du inte i den utsträckning du vill vara. Det finns många saker som du skulle gjort i helgen för att ligga bra till men handen på hjärtat så prioriterande du annat och det gör att du kommer få jobba hårt idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger ingenting även om du tänker en hel del. Det är din talang att kunna veta när du ska öppna munnen och när det är bättre att hålla tyst. Vattumannen är ingen vän av onödiga konflikter och det märks tydligt på ditt beteende idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att öva och lära sig nya saker. Det är en dag som går försvinnande fort och du hinner med en massa nyttiga saker. Under eftermiddagen försöker du peppa en vän att ta ett betydelsefullt steg framåt. Hen har ångest för det beslut hen är på väg att fatta.

Annons