Tisdagen 8/3

08 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen är lite extra betydelsefull för dig om du är kvinna. Det representerar mycket av de problem som du gått igenom de senaste åren men den står också för hopp och för framtiden. En intressant tisdag med andra ord.

Oxen 20/4-20/5

Du testar lite gränser idag. Det är ett sätt för dig att veta vad du har för möjligheter när det gäller att utvecklas. Till din förvåning har du betydligt mer rum att laborera med än du trott att du har. Det handlar om dina chefers grundmurade förtroende för din kapacitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte bra på att försvara dina idéer idag och det gör att det finns en risk att du blir överkörd i frågor som står dig nära. Problemet är att du har en kollega som är betydligt mer verbal idag och hen lyckas få med sig majoriteten emot dig vilket gör dig både arg och besviken.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen försöker du rätta dig i ledet. Du tycker det är jobbigt att följa direktiv men i just det här fallet kan du se nyttan av att alla drar åt samma håll. Eftermiddagen och kvällen ägnar du gärna åt en hobby eller en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rätt verbal och du tycker om att uttrycka dina åsikter, två saker som du har nytta av idag. Genom att agera på ett ganska dominerande men samtidigt charmigt sätt lyckas du få de flesta på din sida. Du är stolt över det du åstadkommit den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Idag försöker du dra ned på takten lite. Du har insett att du stressar upp dig i onödan och det påverkar dig även privat. Du oroar dig för saker som du inte kan påverka och det i sin tur kan leda till att du har svårt att somna på kvällarna.

Vågen 23/9-22/10

Just nu försöker du driva ett projekt framåt men du har svårt att få med dig dina kollegor eftersom alla har fullt upp med sitt. Hur du ska lyckas skapa en enighet i gruppen handlar till stor del om att få alla att se ert gemensamma slutmål. Kvällen handlar om en äldre släkting och hens behov.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utnyttjar en kollegas snällhet utan att ha det minsta dåliga samvete. Egentligen tycker du inte ens speciellt mycket om den här personen, men hen kan göra dig ovärderliga tjänster och hen dyrkar marken du går på vilket du ser till att dra fördel av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar inte vara så beräknande som du är idag men du har insett fördelen med at ligga steget före, i alla fall när det kommer till vissa arbetsuppgifter. Genom att vara driven lyckas du få igenom de flesta av dina idéer den här tisdagen. En konflikt på jobbet är på väg att blossa upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött och du vill vara för dig själv men dagen kräver att du kopplar på din charm och är så social som du kan vara. Du har ett behov av att sälja, oavsett om det är en produkt, en idé eller ett sätt att arbeta. Kvällen blir jobbig men ändå rolig och utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga sanningen till en vän som du vet går igenom en tuff period. Du ser ingen anledning att spä på hens sorg med mer information som hen ändå inte kan göra något åt. Kvällen handlar om att ta hand om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett ganska bitskt humör idag och det är rätt ovanligt för den annars rätt så beskedliga Fisken. Dina sylvassa pikar och din bitande ironi har effekt, men kanske inte på det sätt som du önskar. Eftermiddagen handlar om utomhusaktiviteter.

Annons