Torsdag 10/3

10 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen säger du ja men menar nej och det skapar förvirring. I grund och botten handlar det om att den person som frågar har en sådan makt över dig att du helt enkelt inte kan neka hen något. Du blir irriterad på dig själv för din svaghet.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här torsdagen men du gillar tempot och utmaningarna. Du har lyckats skapa ett lugn omkring dig på arbetet som bidrar till att det mesta fungerar bra oavsett om du är där eller inte. Torsdagskvällen kan bjuda på en lite annorlunda aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att hela tiden bevisa att du har rätt för en släkting. Vid det här laget borde hen lite mer på ditt ord och lyssna mindre på sin egen misstänksamhet. Kvällen går åt till att förklara en annorlunda men rolig teori.

Kräftan 21/6-22/7

Idag går du igenom en känslostorm. Den beror delvis på Månens placering men också på vissa personers agerande. Det handlar om starka känslor, förvirrade känslor och både himlastormande glädje och nattsvart mörker, allt samlat på en enda dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker övertala en vän att ta lite fler risker men du stöter på benhårt motstånd. Det handlar inte om att din vän är feg utan på att risktagande går emot hens principer. Du måste kunna bevisa att belöningen är mer värd än risken som hen tar.

Jungfru 23/8-22/9

Hur mycket du än försöker så får du ingen rätsida på ett problem som du har. Du brukar vara en expert på att hitta lösningar men det gör du inte idag och det gör dig irriterad. Kanske borde du se problemet från ett annat perspektiv. Den lösning du hittar är inte den du förväntar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du använder dig av dina diplomatiska kontakter idag och det gör att du får ut mer av ett samarbete än du först förväntat dig. Du vet hur du ska kunna locka människor att öppna upp sig men också hur du ska kunna få ihop motsträviga grupper till en enhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du saknar en person mer än du vill medge idag och det gör att du blir lite grinig. Du skulle kunna ringa hen och bara prata en stund men då måste du svälja din stolthet och visa att du bryr dig. Du har svårt för den här typen av spel när det är äkta känslor som insats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försvara något som du gjort som egentligen var dumt. Du vill inte medge att det var ett misstag för då tycker du att du framstår som svag men sanningen är tvärtemot. Genom att medge att du gjort fel visar du inte bara styrka utan du visar också empati och förståelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ta egna initiativ i en situation som är minst sagt annorlunda. Det blir en rolig, kreativ men också känslomässigt krävande dag. Kvällen handlar till viss del om att kunna ta till vara på information som du fått.

Vattumannen 20/1-18/2

Du pratar på utan att egentligen ha något konkret mål med det du vill säga. Du har svårt att klargöra vissa detaljer för en affärspartner eftersom de inte är så konkreta ännu. Här gäller det mer att sälja in en idé än ett färdigt projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga som det är eftersom du inte riktigt vet hur du känner i frågan. Du har försökt att analysera dina känslor men det har bara gjort dig ännu mer förvirrad. Idag får du ett besked från en släkting och du är inte riktigt säker på hur du ska hantera det.

Annons