Fredag 11/3

11 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara pigg på nya utmaningar och att ta chansen när du får den. Det blir en rolig, kreativ men också lång dag. Den här fredagen kommer du springa på en mängd mindre problem men inget som du inte klarar av. Kvällen bjuder på sociala aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Du är glad att fredagen äntligen är här. Trots att veckan varken varit särskilt jobbig eller lång så är du trött. Du funderar på om det är vårtrötthet eftersom du mår bra för övrigt. Kvällen handlar om god mat och om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en person som du tycker beter sig lite konstigt. Hen är jättegullig och samarbetsvilligt men du känner dig nästan lite förföljd av hen. Personen ifråga har en förmåga att alltid dyka upp där du är och det gör dig nervös.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att göra upp med sina spöken. Du har en mängd saker i ditt förflutna som hemsöker dig då och då och det är dags att du släpper taget om dem. Det låter enklare än vad det är, särskilt Kräftor har en förmåga att klamra fast vid det gamla på både gott och ont.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag r du lekfull och ditt humör smittar av sig på dina kollegor. Det var länge sedan du hade så här mycket energi, även efter du slutat för dagen. För dig är det här en bra dag att ta en aw och träffa lite kollegor under mer informella förhållanden.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir upprörd över en småsak idag och du inser att ditt humör är lite labilt. Du brukar inte vara så här känslomässig, men Månens placering gör att du reagerar starkare på det mesta som händer omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att utnyttja sina talanger till något extra. Du har så mycket kreativitet inom dig men det är inte alltid du låter den sidan få komma fram. Idag får du en uppgift som kräver att du tänker lite utanför de vanliga mallarna. Kvällen blir rolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en skön och ganska lagom fredag att se fram emot. Du har en del att göra på jobbet och det gör att dagen går fort, men inte mer än att du hinner med. Kvällen handlar om vänskap och om att vårda sina relationer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara lite tjurig idag, men det går över så snart en vän berättar en rolig hemlighet för dig. Du har en del privata saker som du brottas med och det kan lägga sig på ditt humör, men det är sällan du blir långvarigt grinig. Kvällen handlar om att skjuta alla problem åt sidan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv dag och en ännu mer intensiv kväll. Du får ut det mesta möjliga av den här fredagen, men det kommer att kräva en del ansträngning och vilja från dig. Idag får du en härlig bekräftelse som du inte förväntat dig men som gör dig väldigt stolt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inte så mycket att göra den här fredagen och kan du så smiter du gärna tidigare från jobbet. Just den här fredagen handlar om att mysa med familjen. Oavsett om det blir middag hemma eller om ni gör någon aktivitet tillsammans så blir det en lyckad fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta risker och om att våga för att vinna. Du har en plan, men du vet att den har brister. Vad du gör är att chansa och har du tur så väger vågskålen över åt ditt håll. Kvällen handlar om att ta hand om din kära.

Annons