Lördag 12/3

12 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir den dag då du återupptäcker en gammal hobby. Det här är något som du nästan levde för om man går tillbaka ett par år men den senaste tiden har det varit så mycket annat som har hindrat dig. Det blir en rolig dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen andas frisk luft, sol och äventyr. Det blir en dag som startar tidigt och slutar sent. Under dagen tycks du ägna dig åt något som du aldrig eller sällan gjort. Det blir en härlig och ny upplevelse. Kvällen handlar om att bara ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om egna initiativ, om att vilja och våga och framförallt om att umgås med vänner. Det blir en rolig dag där du testar både dig själv och andra. Det finns en vårkänsla i den här lördagen som du tar med dig in i nästa vecka.

Kräftan 21/6-22/7

Du har möjligheten till val den här lördagen men ändå känns det inte så. Det är som om en vän redan gjort ditt val och du är inte särskilt nöjd med det. Vad du behöver göra är att säga ifrån och markera vad det är du egentligen vill göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen försöker du återhämta dig efter en ganska lång och jobbig vecka. Du har inte så mycket energi idag så det finns en stor chans att du bara spendera dagen hemma i lugn och ro. En vän har en nyhet som hen längtar efter att få dela med dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du visar upp din praktiska sida idag och det innebär att det blir mycket gjort på kort tid. Du kan vara duktig på att organisera och få till struktur, något som andra personer saknar. Kvällen blir intressant, informativ och lärorik.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir social, härlig och handlar om att umgås med dina vänner. Efter en lång arbetsvecka så blir det här den blir lördagen en bra kontrast till vardagen. Det uppstår en spänning mellan dig och en vän. Det finns outredda saker mellan er två.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en massa värme och humor i ditt tecken just nu och du använder den till att sprida glädje omkring dig. Den här dagen verkar du ha mycket fysiska aktiviteter. Det kan röra sig om träning eller idrott men det kan också vara en dag utomhus när du bara promenerar och upptäcker näromgivningen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen försöker du reda ut vad det är som hänt mellan två av dina vänner. Att det inte är bra mellan dem just nu är uppenbart, men vad det är som lett fram till den här revan är betydligt mer oklart. Det verkar som inte ens dina vänner riktigt vet vad som har hänt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen är det familjen som gäller. Du njuter av att vara ensam och inte göra så mycket annat än att ägna dig åt ett intresse som du har. Du väljer en hel del tystnad under lördagen, men det är en behaglig tystnas där du kan sjunka in i nuet och dig själv. Kvällen blir lika lugn som dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ger du dig ut på ett äventyr med din familj och du är lite orolig för hur det ska gå. Det visar sig att din oro inte var befogad. Ni har en härlig dag med massor av skratt och spänning. Under kvällen eller eftermiddagen väntar en lite längre resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan bli arg och irriterad på en person för att hen inte lyssnar ordentligt, men handen på hjärtat så gäller detsamma för dig. Du har inte lyssnat på den här personen heller. Ni har båda en förmåga att kommunicera förbi varandra snarare än med varandra.

Annons