Söndag 13/3

13 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du det lugnt. Både veckan och helgen hittills har varit intensiva så du behöver en hel dag till återhämtning. Idag handlar det bara om att vara i nuet och om att ta hand om dig själv. Det blir en befriande händelselös söndag.

Oxen 20/4-20/5

Idag hinner du med lite av varje. Dagen handlar både om att jobba men också om en hobby. Det blir en skön och annorlunda söndag som du ägnar åt att njuta av livet. Idag kan du också hinna med lite omvårdnad av ditt yttre och kanske ett fint inköp inför våren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du hitta ett sätta att kommunicera med en vän som dragit sig inom sig själv. Hen är inte otrevlig eller ens särskilt reserverad, det verkar mer som om något i hens privatliv får hen att drömma sig bort.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om olika initiativ. Det blir en bra och kreativ dag där du hinner med både att vara aktiv och att ta det lugnt. Idag pratar du mycket med en person som du inte sett på länge. Det kan vara att ni springer på varandra av en slump eller så hörs ni på telefonen. Oavsett så inser du att du saknar hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen har du en del frågor som väcker nya frågor. Du inser att du börjar nysta i en ordentlig härva och du kan varken se vart den leder eller hur den börjar. Det här är ett mysterium efter din smak.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen har du en del planer och det gäller att du inte slarvar bort dem bara för att du är trött. Du behöver omväxling och frisk luft så se till att få det idag. Kvällen handlar om att ha beslutsångest på ett positivt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Det roliga är att du inte alls får som du vill den här dagen och det gör hela söndagen så mycket bättre. Hade ni följt ditt förslag hade du missat en massa roliga och spontana aktiviteter. Som tur är så kan du vara rätt så flexibel när du sätter den sidan till.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du förstå hur en vän resonerar, men det enda du kommer fram till är att du inte förstår dig på din vän. Hen har ett hel annat sätt att se på saker mot vad du har. I just det här fallet ska du inte överanalyser situationen utan bara försöka lita på att din vän vet vad hen gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite snäsig mot din vän eller en släkting idag. Du är på ett allmänt dåligt humör och då tenderar det att gå ut över fel personer. Under eftermiddagen får du möjligheten att vara lite mer aktiv i ett projekt med en av dina vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir fysiskt krävande och känslomässigt uttömmande, på ett bra sätt. Du går igenom hela kroppen och knoppen på samma gång. Efter att ha laddat energi under gårdagen så känns det skönt att få en rejäl genomkörare. Idag får du också skvaller som får dig att häpna.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och utvecklande, särskilt för sent födda Vattumän. Du hör om en situation som urartat och du bestämmer dig för att forska lite närmare i vad det var som skedde. Kvällen blir rolig, aktiv och väldigt mysig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker resonera med en äldre släkting, men hens envishet gör så att du inte alls kommer någonstans i era samtal. Försök att inse att den här personen redan har bestämt sig och att varken logiska argument eller vädjan hjälper.

Annons