Måndag 14/3

14 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att komma framåt i ett projekt på jobbet. Det blir en bra och utvecklande dag där du får svar på en hel del frågor som uppstått den senaste tiden. Idag passar du även på att förankra en rätt så ny vänskap ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir inte så stressig, men det går väldigt fort. Det finns saker som du vill hinna med den här dagen och då gäller det att vara väldigt aktiv. Kvällen handlar om att resonera sig fram till vilken typ av semester du ska sikta på i sommar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket som du vill göra den här sommaren, men då gäller det också att du är lagom aktiv fram till dess både när det gäller att spara pengar och att göra upp en plan. Vad du behöver idag är att kontrollera vissa saker som har med semestern att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Skjut inte upp det du bör göra idag till ett senare tillfälle bara för att det går. Försök att tvinga dig själv att vara så där aktiv som du kan när du har en riktigt bra dag. Om du ligger steget före redan på måndagen så lägger det grunden för en bra vecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du inte höra det du vill höra utan du får en helt annan information från en vän. Bli inte besviken, om du tänker efter så är det här svaret rätt så väntat, det vara bara att du hoppades på att din vän skulle ändra sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill inte alls lyssna på en person som försöker resonera med dig idag. Du har en känsla av att hen på något sätt försöker lura dig, men du kan inte riktigt räkna ut hur. Alla jordtecken är misstänksamma av naturen och Jungfrun lite mer än de andra.

Vågen 23/9-22/10

Du bir nästan paff när du hör hur en kollega resonerar. Hen har ingen som helst verklighetsförankring och du vet inte hur du ska få hen att inse sanningen. Det här blir en prövande och lärorik dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att skapa en stabil grund för hela veckan. Det du uträttar den här dagen kommer antingen att hjälpa eller stjälpa dig lite längre fram. Använd dig både av ditt förnuft och av din intuition när du fattar beslut idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din ekonomi har blivit mer stabil den senaste tiden och det gör att du kan köpa saker som du vill ha. Den här friheten känns nästan lite förbjuden och det finns en risk att du inte unnar dig någonting för att slippa få dåligt samvete. Idag snubblar du dock över något som du inte kan låta bli att köpa.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att leta efter något som är snyggt och praktiskt på samma gång. Det handlar om en present till en vän. Du blir alltid lite fantasilös när det kommer till den här personen. Hen är någon som redan har allt känns det som. Kvällen kan verkligen överraska.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en del arbetspartners som inte lyssnar ordentligt. Ni ska tillsammans utarbeta en långsiktig plan men just de här personerna är varken särskilt praktiska eller långsiktiga, ändå måste du hitta ett sätt att kompromissa.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att hinna med att göra det där lilla extra. Det blir en bra och kreativ dag där du får en hel del roliga utmaningar men inte värre än att du löser dem på utsatt tid. Kvällen handlar om ett personligt beslut som börjar bli dags att ta.

Annons