Tisdag 15/3

15 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att hitta rätt sätt att förklara en sak för en släkting. Hen tar alltid saker lite personligt och i just det här fallet har ditt beslut väldigt lite eller inget med din släkting att göra. Det här är något som du gör för din egen skull.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir ganska intensiv på ett bra sätt för dagen bara flyger fram. Du ställs inför nya utmaningar, men egentligen inget som du inte kan lösa om du bara har lite fantasi och framförhållning. Kvällen blir riktigt lugn och härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att tvinga dig själv idag även om du försöker. Du vet att du mår bra av att göra vissa saker som du tycker är tråkiga och vanligtvis kan du övertala dig själv, men inte idag. Ibland måste man lyssna både till vad man känner och hur man mår.

Kräftan 21/6-22/7

Du är full av energi den här tisdagen. Månen är i gynnsam position som ger dig mer kreativitet utan att spä på din känslomässiga repertoar allt för mycket. Njut av att känna hur våren är på väg och hur nytt hopp föds in i vardagen, både bland chefer och bland kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir inte sur eller ledsen, du blir arg när du upptäcker vad en kollega gjort. Hen gillar att gynna sig själv, men idag tar han saker lite väl långt och det är dags att du säger ifrån. Kvällen handlar om olika aktiviteter. Du har blivit mer aktiv på din fritid den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är glad och positiv fast mycket går snett idag. Du vet att det handlar om att lära sig nya saker och då är det helt okej att göra fel. Du vet att du också är lättlärd och att du sällan gör samma misstag två gånger. Kvällen handlar om nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och bjuder både på utmaningar och på roliga upplevelser. Du har så mycket du vill hinna med den här dagen men då måste du också vara flexibel och redo att ändra på vissa planer. Kvällen handlar om aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt sätt att resonera fungerar inte idag och det vet du om men du förssöker ändå ihärda. Skorpionen har svårt att släppa taget när hen väl har fått en idé, även om den visar sig vara en av de mindre lysande idéer som du haft. Det handlar till lika del om stolthet som om envishet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du brottas med den här tisdagen. Den handlar till stor del om saker som är privata. Vad du bör göra är att försök bena ut vad det är du egentligen vill göra och vad det är du anser att du bör göra på grund av påtryckningar utifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen klarar du av det sista steget i något som har med arbetet att göra. Bara att du klarar det ser du som något högst värdefullt, att du sedan får beröm för din insats upplever du som näst intill lite surrealistiskt. Kvällen handlar om att öka din motivation inom ett nytt område.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket på vad du kan säga till en vän och hur ni kan påverka situationen tillsammans. Du inser att om ni försöker resonera med varandra så har ni en större chans att tackla problemen än om ni tiger med era känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig, kreativ och annorlunda. Du har en hel del olika saker som du vill göra och då gäller det att ligga i. Under den här dagen får du chansen att utveckla en del teorier som du har och du blir förvånad över den fina respons som du får på dina idéer.

Annons