Onsdag 16/3

16 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen bestämmer dig för att ändra på ordningen i något du brukar göra. Det blir roligt att tänka lite annorlunda och i det här fallet kan just en förändring på dig att öppna upp och se saker ur ett annat perspektiv. Kvällen handlar om att aktivt söka information.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig en del för vad andra ska tycka och tänka men idag kommer du fram till att det är ganska oväsentligt om du får andra personers godkännande så länge du känner att du kan stå för dina åsikter. Under dagen får du chansen till en annorlunda aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du chansar en del idag och det är både bra och dåligt på samma gång. Bra för att du vågar ta risker, dåligt för att du inte riktigt tänkt igenom din plan från A till Ö. Det är lite av ditt problem, att du ofta är lite för impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen kommer en chef med kritik och du känner att det ligger utom ditt ansvar. Du försöker påpeka det för din chef men hen är inställd på att det här problemet är ditt och det är du som ska lösa det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag uppstår en konflikt på arbetet. Det handlar om att ni jobbar lite för nära varandra och att det kan bli slitningar i gruppen. Du försöker att uppmuntra lite mer självständighet just för att motverka den här typen av problem.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att hålla sig motiverad även om du kan vara lite motigt just nu. Du behöver hitta sätta att arbeta som stimulerar dig och som får dig att använda dig mer av din kreativitet och din fantasi. Tänk på att du tillbringar din mesta tid på arbetet och då måste du trivas.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta sig an problem som ingen annan lyckats lösa. Du tycker att det är kul med utmaningar, men du har inte så stora förväntningar på resultatet. Till din förvåning lyckas du faktiskt både med att hitta en lösning och även en plan för hur nu ska gå vidare. Du är löjligt nöjd med dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara systematiskt och det innebär i ditt fall att ta en sak i taget och att inte stressa. Du brukar jag upp dig när du börjar känna dig pressad och då levererar du inte lika god kvalitet på arbetet som annars. Kvällen handlar om ett förslag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Som man bäddar får man ligga är ett ordspråk som passar in på dig idag. Du har ställt till med n riktig härva av problem och nu måste du ansvar för den här härvan och se till att nysta upp den. Du är lite irriterad på dig själv eftersom du satt dig i den här sitsen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att fokusera på tre saker. Det är arbete, ett fritidsprojekt och att hålla lite koll på dina matvanor. Den senaste tiden har du stoppat i dig saker som drar ned snarare än höjer din energinivå. Här gäller det att etablera goda kostvanor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg på en person som inte lyssnar ordentligt. Hen ger ett sken av att lyssna men du vet att hen egentligen helt kopplat bort dig. Det här är ett stående bekymmer mellan er två. Era försöka att kommunicera brukar sluta på det här viset.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så handlar dagen om att vara på hugget och om att hinna med så mycket som möjligt innan det är dags att gå hem. Du har en del ganska stora projekt på gång, men då gäller det också att hinna med. Just tidsbegränsningar är något som du har svårt att förhålla dig till.

Annons