Torsdag 17/3

17 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser en möjlighet idag och du tar den. Det är Solen som ger dig lite mer vilja att gå ut anför din vanliga bekvämlighetszon och testa nya saker. Det blir en bra dag där ditt självförtroende växer sakta men säkert.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du chansen att visa upp din charmigaste sida. Du har mycket att vinna på att tvinga dig själv att vara lite mer framåt och att marknadsföra din kompetens. Det blir också en ganska trevlig eftermiddag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inget resultat den här dagen om du inte skärper dig. Den påverkan du från stjärnorna gör dig trött och okoncentrerad vilket innebär att du gärna påbörjar många saker men har svårare att fullfölja dem.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du få en person att inse fördelarna med att arbeta i ett team. Det här är en ensamvarg, men hen skulle må bra av att ha en mer utåtriktad person omkring sig och du skulle lära dig en hel del av hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu blir du riktigt arg på småsaker och ibland finns det ingen anledning till att pulsen höjs. Du influeras mycket av en negativ trend där ditt humör blir kortare och du blir mer aggressiv. Det som är negativt i humöret blir däremot positivt när det kommer till energi. Du har massor av ork just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att gå in i en konflikt med en chef eller kollega idag trots att du vet att du har rätt. Den här personen kan bli rätt så bitsk om hen känner sig instängd eller kritiserad. Kvällen handlar om att förhandla.

Vågen 23/9-22/10

Du vill inte nämna vad du känner eftersom du inte vet hur din vän kommer att reagera på ditt erkännande. Just nu är du dessutom extra känslig för negativ kritik och därför utsätter du dig inte för situationer som kan resultera att du får höra negativa saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går fort och du har mycket du ska hinna med. Tyvärr kommer du att upptäcka att ett nystartat projekt kanske inte blev den succé som du förväntat dig. Det kan bero på upplägget snarare än innehållet och du bör fundera ut hur du kan förändra och förbättra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en seg inledning på torsdagen men vart efter att dagen går så känner du att din energi återvänder och att får inspiration i ditt arbete. Idag påbörjas en konflikt mellan två kollegor och du gör ditt bästa för att hålla dig utanför även om det är svårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. För första gången på flera veckor känner du dig pigg och villig att ta dig an nya utmaningar. Det har legat en vårtrötthet i ditt tecken. Även om du försökt skjuta den åt sidan så har den färgat av sig på din vardag, men nu tycks den äntligen försvinna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du argumenterar mot en kollega som alltid vill ha rätt. Du brukar inte vara så här ihärdig att försvara din åsikt men något hos personen ifråga gör dig irriterad och får dig att vilja svara tillbaka. Kvällen handlar om att planera en semester.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du gjort fel när du slätat över ett misstag som en yngre släkting gjort men du vill inte att hen ska få problem. Hen är en person som betyder allt för dig och du är villig att göra det mesta för att hen ska må bra.

Annons