Fredag 18/3

18 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ha roligt oavsett om du arbetar eller inte. Det finns en glädje och en härlig energi i ditt tecken som du tar med dig in i helgen. För singlar kan den här dagen bjuda på en lite hetare flirt.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite nervös över ett arbete som du gjort, men det får bara positiv feedback till din förvåning. På kvällen vill du ta det lugnt, du laddar inför helgen och du vet att den kommer bjuda på ett ganska digert schema. Det blir en mysig fredag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här fredagen försöker du bli klar med vissa uppgifter så tidigt som möjligt. Din idé är att om du bara har saker som du egentligen inte behöver avsluta kvar den här dagen blir det enklare att packa ihop och gå hem när det är dags. Det sista du vill är att jobba över, du har planer för kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du inte gjort ett så bra arbete som du hoppats på när du får feedback. Det handlar inte om att du inte gjort ditt bästa utan om att du borde gjort lite mer förberedelser innan du drog igång det här projektet. Kvällen handlar om starka och kanske lite heta känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan en person som du är arg på och hen förstår inte vad det är som händer. Egentligen borde du försöka vara mer öppen med hur du känner, men du tycker att det är svårt att prata om den här typen av känslor. Kvällen blir intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Du har inte förstått att du gjort fel så därför blir du ledsen när du får kritik för ditt misstag. Du tycker att det borde ligga på den som lärt ut snarare än på dig. Kvällen blir rolig, stimulerande och lite utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du se om du kan få hjälp men du upptäcker att ingen är villig att göra något extra så här nära helgen så det blir till att lägga på ett kol själv. Under eftermiddagen får du ett positivt besked som du kan ta med dig hem till helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig för ett erkänna att du tänkt fel. Skorpionen ser sig som en pionjär och en som ligger i framkant på det mesta så det blir en besviken att inse att den helt fräscha idé som du har kanske inte är så revolutionerande ändå. Kvällen blir rolig och kan bjuda på lite romantik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att avgöra om en kollega menar allvar eller skämtar. Hen är inte så lätt att läsa som du skulle önska och det är svårt att syna någon med ett så bra pokerface som hen har. Under kvällen får du höra från en saknad och efterlängtad vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite arg på dig själv för att du inte tog den möjlighet som serverades på ett silverfat. När den här möjligheten erbjöds dig så stoppade ditt dåliga självförtroende dig från att ta den. Nu när du tror mer på dig själv så tänker du inte upprepa det misstaget, något du bevisar idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på en bra plats i ditt liv just nu. Även om det finns vissa saker som irriterar dig både hemma och på arbetet så trivs du bra med din vardag de flesta dagar. Den här fredagen blir ovanligt harmonisk och kvällen bjuder på en trevlig konversation och på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undviker ett ämne eftersom du vet att det ofta leder till upprörda diskussioner. Din taktik är att tiga ihjäl problemet snarare än att ta itu med det. Just nu orkar du inte lägga energi på konflikter. På kvällen umgås du med en när vän och du njuter av att bara vara ni två.

Annons