Söndag 20/3

20 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen inleds på ett bra sätt och du tar dig an den här dagen med massor av positiv energi. Om dagen handlar om fysisk aktivitet, sport eller utomhusvistelse så kommer det att spä på din energinivå ytterligare. En god vän en hemlighet som hen vill dela med sig av.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en vilja att göra saker bra den här lördagen. Oavsett om det rör sig om ditt arbete eller ett projekt i hemmet så är du ovanligt noggrann med detaljerna. Under dagen får du höra lite roande skvaller. Eftermiddagen bjuder på ett socialt evenemang av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att göra rätt idag. För dig är det extra viktigt att bevisa att du inte bara kan utan att du har en kompetens som överstiger de förväntningar som finns på dig. Under dagen försöker du ta kontakt med en vän som av någon anledning håller sig undan.

Kräftan 21/6-22/7

Du orkar inte diskutera ditt arbete, du vill inte prata om ditt privatliv och du är trött på att få frågor om framtiden vilket begränsar samtalsämnena när du träffar en släkting idag. Kanske borde du bjuda till lite mer och acceptera att din släkting vill veta lite om dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du börjar dagen skrämmande tidigt och avslutar den alldeles för sent men bortsett från det blir det en härlig lördag. Nu är inte Lejonet någon morgonmänniska med du anstränger dig lite extra just idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tror att du gör rätt men det gör du inte eftersom det finns vissa faktorer som du glömt att ta med i beräkningen. Tänk efter en gång till, ta det från början så kommer du upptäcka att det stämmer mycket bättre. Kvällen handlar om ett förslag.

Vågen 23/9-22/10

Du förvånar alla med att gör en helomvändning idag. Du har varit så tvärsäker på något du ska göra att det väcker en hel del förvåning när du meddelar att du helt backat från din ursprungliga plan. Vad människor i din omgivning inte inser är att det här är en process som pågått ett tag inom dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte vara inomhus idag men du verkar vara tvungen att tillbringa i alla fall en del av dagen inom fyra väggar. Även om du är missnöjd med situationen så försöker du göra det bästa av de förutsättningar som den här lördagen har att bjuda på. Kvällen blir en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker skämta med en person som inte är på humör idag och det framkallar bara en massa jobbiga förvecklingar och missförstånd. Det som började så bra kan lätt eskalera om du inte sätter stopp i tid. I övrigt en rolig och vårlik lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har saker som du måste göra, saker som du borde göra och saker som du vill göra. Av alla de kategorierna så håller du dig till det du känner för. Du orkar inte tvinga dig själv att anstränga dig extra idag. Eftermiddagen bjuder på släkt eller vänner. Det blir en skön avslutning på dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en person som vill be dig om en tjänst. Du vet att du inte kan undvika hen i all evighet men just den här lördagen orkar du inte säga nej och bli ifrågasatt. Dagen blir aktiv och kvällen blir lite lugnare. En prefekt dag med andra ord.

Fiskarna 19/2-20/3

Du försöker att svara ärligt på en fråga som du får idag, men du upptäcker att det inte är så enkelt eftersom inte riktigt vet vad du står i ämnet ifråga. Du bör fundera innan du säger något som du kanske ångrar längre fram.

Annons