Måndag 21/3

21 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att komma igång. Det var länge sedan du var så seg i starten som du är idag och därför bör du undvika att planera in viktiga möten på morgonen. Du måste bli bättre på att lyssna på din kropp när den säger nej. Du kör oftast på ett bra tag efter att du borde sätta stopp.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite jobbig inledningsvis, men sedan kommer du igång och då går dagen både försvinnande fort och väldigt bra. Du känner att du har koll och att du hinner med utan att stressa. Kvällen passar bra för en hobby eller en fysisk aktivitet så som träning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite tjurig på en kollega som har problem med att hålla tiden. Själv kan du också slarva lite, men när det gäller viktiga saker så ser du till att komma i tid. Under eftermiddagen får du ett besked av något slag och om det är bra eller dåligt beror lite vilken utgångspunkt du har.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det blir en intressant vecka som inleds med drama och intriger. Du kastas in i en konflikt som du har försökt att undvika så länge det går. Tyvärr är det väldigt svårt att förbli neutral när ni alla jobbar så nära varandra.

Lejonet 23/7-22/8

Du fräser åt fel person idag och du får verkligen känna på mothugg. Det här är en person som är väldigt känslig för all form av kritik och hen tänker verkligen inte finna sig i att få en reprimand på grund av att du är på dåligt humör.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på variation och en hel del tempo. Du är fortfarande slit helgslö så det kan ta ett tag innan du kommer upp i den fart du brukar ha. Du får höra ett spännande rykte som rör en kollega eller en chef. Det här är värt att forska lite närmare i.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en fin rytm i ditt horoskop idag som får dig att hitta ett bra sätt att arbeta på. Du känner redan från morgonen att det kommer att bli en både intressant och produktiv dag. Kvällen handlar om ett erkännande.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du litar verkligen inte på en person som jobbar nära eller med dig så därför håller du hen utanför när du avslöjar en hemlighet. Du inser snart att hen inte är den enda som gillar att skvallra och att ett rykte sprider sig fort på din arbetsplats. Det här är nyttig information att ha.

Skytten 22/11-21/12

Du råkar snubbla över något som inte alls är ämnat för dina ögon och nu står du i valet och kvalet om du ska berätta om vad du sett. Problemet är att hur du än gör så kommer du troligen inte att framstå i ett bra ljus trots at du är helt oskyldig till det inträffade.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att hitta energi och det är enklare sagt än gjort. Du måste fokusera på en sak i taget och inte tänka för lång framåt för då orkar du inte. En positiv överraskning får dig på gott humör under eftermiddagen. Kvällen bjuder på ovanligt bra och berikande aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du ser inget annat val än att göra som en chef säger åt dig idag trots att du anser att det är en dum idé. Ibland är det bättre att visa sig samarbetsvillig än att streta emot av princip. Tänk på att det är din chef som är ytterst ansvarig så hen får stå sitt kast. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa energi idag och det är bra eftersom du har en mängd saker som du ska hinna med. Vad du behöver höra är att du räcker till även om du inte gör det där lilla extra. Ibland är lagom en bra mall att hålla sig till. Kvällen bjuder på annorlunda nyheter.

Annons