Tisdag 22/3

22 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner att du blivit lurad utan att riktigt veta på vad. Det här är mer än känsla än fakta och därför är det extra svårt att skaka av sig. Det kan handla om arbetet men det kan också vara något som har med ditt rika sociala liv att göra. Följ din magkänsla så får du kanske det svar du söker.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir både slitsam och rolig på samma gång. Efter en lång vecka och en ännu längre helg så känner du dig väldigt trött och seg i huvudet idag. Samtidigt hjälper det att ha mycket att göra för då går tiden fortare. På kvällen kan du låtsas att det är fredag och skämma bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får svar på en fråga som du inte ens ställt och det väcker en hel del funderingar hos dig. Du inser att du börjar grubbla både över förändringar och över möjligheter som du hittills inte ens övervägt. Det här blir en bra ögonöppnare för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du behöver din familj och dina närmaste vänner nära just nu. Du känner ett behov av trygghet oavsett om det gäller privatlivet eller arbetet så därför överväger du inte ens att göra en förändring. Det här behovet av att känna sig säker beror till lika del på situationen i omvälden som på Månens placering.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika sätt att tackla den här tisdagen så se till att välja den mest positiva tillvägagångssättet. Du vet att det kommer att bli mycket den här dagen men genom att komma förberedd så kommer det att flyta på riktigt bra. Kvällen handlar om en romans.

Jungfru 23/8-22/9

Du saknar att höra en nära väns eller släktings goda råd. Av någon anledning är ni separerade antingen för stunden eller mer permanent. Tillåt dig att sakna, det är inget fel i att längta efter någon. På kvällen avslöjar en vän en ganska stor hemlighet.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inte på problem som alla andra just nu och det gör dig mer flexibel och benägen att hitta lösningar. Du är värdefull, inte bara för dina chefer utan även för dina kollegor som kan dra nytta av din påhittighet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att göra saker som halkat efter. Det kan vara att ta kontakt med vissa personer, att skriva en sammanfattning av ett arbete eller att avsluta vissa projekt som nästan är klara. Du får en bra känsla i kroppen när du känner att du är ikapp.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en massa roliga aktiviteter den här tisdagen, det gäller bara att du planerar din dag ordentligt. För dig handlar allt om att få en bra start, sedan trillar allt på smidigt. Under kvällen kan du bli medlockad på en fest eller något socialt evenemang.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen blir du arg på riktigt när en kollega provocerar dig. Din ilska skrämmer både dig själv och hen men den försvinner snabbt när du får en uppriktig ursäkt av personen ifråga. Kvällen handlar om att jobba för att uppnå ett mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir frusterad på att du inte kan nå fram med din information till vissa personer. Hur mycket fakta du än presenterar och hur många siffror du än tar fram så ser de här människorna bara det som de vill se. Det handlar om att de bestämt sig redan innan din presentation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara den som ställer till besvär men när du upptäcker ett misstag idag så måste du slå larm även om det går ut över en kollega. Du har märkt att hen varit distraherad den senaste tiden så det är kanske inte så konstigt att det blir fel.

Annons