Onsdag 23/3

23 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte får bli arg för det som en vän har gjort men du har ändå svårt att kväva den där pyrande känslan som kommer när hen berättar. Du försöker se det är positivt att hen vågar säga som det är.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön men samtidigt produktiv dag. Det du kan göra den här onsdagen är att jobba efter eget huvud och helt bestämma den takt du vill arbeta i. Kvällen handlar om familjen och om roliga och lite annorlunda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är stolt över en vän eller släkting som lyckats med något speciellt. Du försöker berömma hen, men hen slår undan berömmet lite generat. Du vet att den här personen inte gillar för mycket uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du försöker bemöta den kritik du får med entusiasm och förståelse. Du har insett att om du försöker ta till dig av feedback så kommer det inte bli lika jobbigt nästa gång. Det som gäller är att du sväljer din stolthet och lyssnar aktivt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett bemötande som du inte tolererar och idag ser du hur en kollega agerar på just det här sättet. Det handlar om att hen inte riktigt har förmågan att arbeta i grupp och att hen alltid agerar med sitt eget bästa för ögonen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en ganska intensiv onsdag framför dig. Du kan få en tendens till huvudvärk när vissa typer av uppgifter tenderar att stapla sig på hög. Vad du behöver göra är att fokusera på en sak i taget för att det ska gå bättre. Kvällen blir stimulerande.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du är en person som just kan gå väldigt långt för att skapa harmoni i en grupp. Även om du måste kompromissa bort din egen övertygelse så anser du att det kan vara värt det om gruppen fungerar bra. Det här är en förmåga som du visar prov på idag när det blir slitningar på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen vill du egentligen vara utomhus men om du inte har den möjligheten så försöker du vara så effektiv som möjligt så att du i alla fall inte behöver arbeta över. Eftermiddagen och kvällen ägnar du med fördel åt en kreativ hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir besviken när du inte får en uppgift eller ett arbete som du sökt. Här gäller det att inte låta det tära på ditt självförtroende utan rycka upp dig själv igen. Du kommer stöta på besvikelser mellan varven, men sluta inte tro på din kompetens och din kunnighet för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött och irriterad på morgonen men det går över när du får ett fint beröm på arbetet. Just en här feedbacken sätter prägel på hela dagen som blir riktigt bra till slut. Kvällen bjuder på hård träning eller fysisk aktivitet och roligt skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket inbokat just nu och det finns en risk att du glömmer vissa saker om du skriver ned det du ska göra. Om du tror att du kan hålla allt i huvudet så lurar du bara dig själv. Kvällen handlar om att pressa sig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Den hör dagen handlar om värme, kärlek och närhet Det blir en både intim och mysig dag där du verkligen får känn dig speciell. En person har information som du behöver men väljer av någon anledning att inte ge den till dig.

Annons