Torsdag 24/3

24 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att sälja och det går inte riktigt som förväntat. Det som du trodde skulle bli en enkel match visar sig inte alls fungera på det sätt som du trott. Du måste tänka om, förbättra och förändra om du ska få något resultat.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lite lätt stressig. Det är mycket som ska hinnas med och tiden är begränsad. Vad du behöver är lite stöd från dina kollegor. Eftermiddagen handlar om framtiden och om hur man ska tänka kring den.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt fokusera att just nu. Du har vår i kroppen och det gör att det enda du vill är att vara utomhus och att umgås med vänner. Du blir rastlös när du jobbar, särskilt om du har ett stillasittande arbete. Kvällen handlar om vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att påbörja ett nytt projekt eftersom du vet att det kan leda till mer arbete innan helgen. Du har varken lust eller tid med att jobba över just nu. Du verkar planera för en aktivitet eller en fest i helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en irritation i ditt tecken som gör att du kan bli ganska snäsig utan att tänka på det. Försök att tänka dig för innan du ryter ifrån. Just nu påverkas du negativt av Månen vilket kan göra dig känslomässigt instabil. Kvällen handlar om ett avtal.

Jungfru 23/8-22/9

Som singel är du redo att träffa någon och just nu sänder du ut signaler utan att tänka på det. Venus gör dig ovanligt charmig och du lockar många beundrare till din sida. Har du ett förhållande bör du se upp så du inte hamnar mitt i ett svartsjukedrama.

Vågen 23/9-22/10

Du är ovanligt förståndig idag och du fattar ett förnuftigt beslut som visserligen innebär mer arbete, men också ett säkrare resultat. Vanligtvis kan du agera rätt så impulsivt i den här typen av situationer och då är det inte säkert att du har det bästa omdömet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar i trådarna idag och du gillar vara den som bestämmer. Oftast är det ingen tvekan när Skoprionen tar ledningen men idag håller du dig lite mer i bakgrunden och styr med små medel istället. Kvällen blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du inte riktigt orkar med vardagen. Du vet inte varför du är så trött eftersom du sover hyfsat. En kombination av påverkan från Solen tillsammans med våren påverkar orken hos ditt tecken. Kvällen handlar om en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara rätt så driven när du vill och det är du idag. Du agerar säljande, charmigt och väldigt övertygande. Dina chefer är imponerade av din insats. Kvällen handlar om att förbereda dig inför helgen. Du har en intensiv men rolig helg som väntar.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu händer det mycket på ditt arbete och det är inte säker att du hinner med allt som du planerat. Du måste bli lite bättre på att strukturera dina dagar. Du tenderar att vara lite av en tidsoptimist. Kvällen handlar om goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du träffar en vän idag och tillsammans har ni en riktigt mysig dag eller kväll. För dig är den här personen både en trygghet men också en inspiration. Ni två tänker så olika och därför kan hens perspektiv får dig att tänka utanför dina vanliga ramar.

Annons