Fredag 25/3

25 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara generös, inte bara med pengar utan också med din charm och din värme. Det blir en livlig och intressant dag som bjuder på olika typer av utmaningar. Kvällen handlar om ny och gammal vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Nu njuter verkligen av den här fredagen och ditt glittriga humör smittar av sig på dina kollegor. Det finns så mycket energi och vilja hos dig idag att du helt enkelt inte kan låta bli att rycka med dina arbetskamrater. Kvällen handlar om god mat och om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite grinig på förmiddagen men det går över efter lunch. Du måste bli mer noga med att inte bara äta rätt utan också att hålla alla måltider. Tvillingen tror att hen hanterar att hoppa över ett mål, men i verkligheten blir du sur och bitsk. Kvällen handlar om att ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Äntligen lönefredag och du ser verkligen fram emot att släppa loss lite extra den här dagen. Ju längre tiden går utan restriktioner ju friare känner du dig. Det finns en risk för förvecklingar och drama inom din bekantskapskrets idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns få personer som kan skifta från arg till glad lika snabbt som du kan. Just nu har du en påverkan i ditt tecken från Pluto och den gör att både dina idéer och ditt humör svänger rejält. Kvällen handlar om att ge järnet.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera det du får höra idag trots att det egentligen inte är så oväntade nyheter. Mycket handlar om att du känner dig lite överkörd när det kommer till vissa beslut på jobbet. På kvällen vill du gärna träffa människor i en glittrig och avslappnande miljö.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte kunnat eller vågat ta det beslut som du borde göra. Det handlar om en osäkerhet i kombination med din vanliga velighet. En kollega eller chef är på dig lite extra den här dagen. Hen vill att du ska bestämma dig fort.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i en ovanligt trist uppgift och det gör att du inte är på topphumör under fredagen. Efter lunch så bli du lite mer positivt. Eftermiddagen kan handla om att shoppa och om att göra ett riktigt fynd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig för att säga sanningen till din vän. Du vet att saker kommer att förändras mellan er om du avslöjar hur du känner. Det bästa du kan göra är att ändå vara ärlig trots att det kommer leda till nya frågeställningar. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om rent slit och om att prestera. Du trodde inte att du var i så god form, både psykiskt och fysiskt som du faktiskt visar dig att vara. Du blir uppmuntrad av dina egna prestationer och det kan hända att du bestämmer dig för att satsa lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om kommunikation vilket kanske inte alltid är din starkaste sida. Även om du har lätt för att prata med människor så har du svårt att prata om dina innersta känslor och det är något som kan vara nödvändigt idag. Kvällen handlar om att fira en prestation.

Fiskarna 19/2-20/3

Du sänker ribban för de förväntningar du har på den här dagen och tricket lyckas. Genom att du lever mer i nuet och njuter av det som är omkring dig för tillfället lyckas du förvandla den här fredagen till en väldigt speciell och minnesvärd dag.

Annons