Lördag 26/3

26 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att komma till skott den här lördagen. Det finns så mycket idéer och ambitioner att du inte riktigt kommer igång. Som tur är så märker en vän din problematik och ger dig en knuff i rätt riktning. Kvällen handlar om en hobby som du älskar.

Oxen 20/4-20/5

Idag träffar du vänner som du inte ser så ofta och det blir en rolig och medryckande dag. Du skvallrar, lyssnar och lär dig en hel del både om människor du känner och personer som du bara känner till lite ytligt. Kvällen kretsar kring en ung släkting och hens förmåga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du orkar inte tänka framåt just nu så därför går du helt upp i nuet. På sätt och vis kan det vara skönt att slippa ta beslut, men samtidigt vet du att det bara är något som du skjuter upp på framtiden. Kvällen handlar om att agera förnuftigt.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland finns det ingen återvändo och det är något du märker idag. Du har fattat ett beslut som blir lite oåterkalleligt och det känner du en viss ångest för. Gör inte det utan lita på att din magkänsla leder dig rätt. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu drömmer du stora drömmar, men frågan är om du inte borde tänka på detaljerna på samma sätt som du gör när det kommer till helhetsbilden. För att uppnå det du vill måste du klara av en mängd mindre prövningar och den resan börjar redan idag.

Jungfru 23/8-22/9

Det är lätt att vara övertygande när man verkligen tror på något och det gör du idag. Du vet vad du känner och du vill få andra att se saker från din synvinkel. När du är på det här humöret så utnyttjar du den övertalningsförmåga som du får från din härskarplanet Merkurius.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar till stor del om utomhusaktiviteter och om att få massor av härlig energi från naturen. Det här blir en befriande dag som ger dig både inspiration och glädje att ta med in i vardagen igen. Som singel kan du stöta på ovanligt karismatiska personer den här helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill ha din frihet samtidigt som du kräver den trygghet som ramar ger dig. Det här blir en tuff nöt att knäcka. Du har förändrats i och med pandemin och den nuvarande situationen. Det finns så mycket osäkerhet omkring dig att du strävar efter kontinuitet i ditt liv samtidigt som du inte vill vara bunden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan ta det lugnt idag oavsett om du arbetar eller är ledig. Det finns något sävligt över hela den här dagen som tillåter dig att andas ut och hämta krafter. Kvällen handlar om relationer och om att hitta rätt. Lyssna på ditt hjärta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen kan vara lite påfrestande mentalt eftersom den delvis handlar om att passa in i en miljö där du inte är helt bekväm. Du kommer att bli förvånad över vem som ser dig och vem som tar sig an dig idag. Genom andras omtanke växer du och vågar ta mer plats.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något busigt över ditt tecken idag. Det är som om våren lockar fram dina bästa sidor och får dig att blomma upp. Den här dagen handlar om att vara spontan och gör lite som du vill. Den handlar också om god mat och om att umgås med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig i din försäkran om att allt är bra eftersom du inte riktigt känner dig hundra. Det kan vara att du känner dig lite fysiskt matt eller att du inte riktigt orkar vara så glad som du borde vara med tanke på våren och på vart du befinner dig i livet. Tillåt dig att ha en halvbra dag mellan varven.

Annons