Måndag 28/3

28 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ha tur och om att lyckas med saker som andra kollegor misslyckats med. Det finns en stolthet i att bryta ny mark, särskilt som Vädur. Du gillar att gå i täten oavsett om det handlar om ledarskap eller nyupptäckter.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen vill du först och främst få ordning. Efter en rörig föregående vecka kräver hela din person mer struktur och kontroll. Några av dina kollegor kan bli irriterad på ditt ständiga petande med småsaker, men du vet att det kommer att skapa harmoni för alla i slutänden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du uttrycker dig inte så smidigt idag och det är förvånande med tanke på att du är en väldigt verbal person. Det som händer är att du inte riktigt får ihop dina tankar med det som kommer ut ur din mun. På eftermiddagen har du ett öppet samtal med en chef.

Kräftan 21/6-22/7

Du gillar inte att klaga men just nu finns det en anledning till att du kommer med feedback. Din kollega slarvar och det blir du som får ta konsekvenserna av hens slarv. Under dagen möter du även nya, intressanta personer som kan berika ditt liv i sommar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill vara spontan och öppen eftersom det är den du är, men idag så drar du dig omedvetet undan för att få vara ifred. Oroa dig inte, alla behöver lugn och ro ibland, särskilt det sociala Lejonet. Att få arbeta för sig själv blir ett sätt för dig att få landa i nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara kvick, både i ditt sätt att agera och i hur du tänker. Det här är kanske inte dina starkaste sidor. Jungfrun är mer metodisk och noggrann än kvick och flexibel vilket gör att bitar av den här månadgen kan kännas prövande.

Vågen 23/9-22/10

Du vill hitta en person som du kan samarbeta med idag. Du inser att den uppgift du har framför dig kräver mer än en persons insats. Du har din lättsamma personlighet och din charm som gör att du inte har svårt att finna en samarbetspartner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir förvånad när en förändring på ditt arbete plötsligt blir realitet. Du trodde in i det längsta att den här omställningen inte skulle bli av. Eftersom du har lite svårt för förändringar just nu tycker du att det är jobbigt med omorganisationer, även om de gynnar dig på sikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något lättsamt och nästan flirtigt över din person idag. Vissa kollegor kan missuppfatta de signaler som du sänder ut och tro att du vill något mer än du säger. Du måste vara rak i din kommunikation om du inte är intresserad av mer än en bra relation mellan kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på roliga nyheter som också kan upplevas som lite skrämmande. Plötsligt får du ett uppdrag som är väldigt seriöst och du har ingen chans att backa undan. Det här visar att dina chefer tror på dig men också på att du måste börja tro mer på dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att klargöra saker. Var tydligt och lämna inget utrymmer för tvivel. Du brukar kunna bli lite vag när du pratar om saker som du känner att du inte behärskar till fullo. Tro på dit själv och på din kunskap. Visa det genom att vara transparent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ogillar måndagar av en mängd olika själ, men idag känns det lite bättre än vanligt. Du har lärt dig att du inte behöver ha för höga förväntningar på dig själv och att det tar tid att lära sig nya saker. Du mår bättre när du är lite snällare mot dig själv.

Annons