Tisdag 29/3

29 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om struktur och ordning, inte två av dina favoriter, men du tycker ändå det är skönt när du väl tar tag i de där sakerna. Du inser vikten av att få bättre kontroll och du kämpar på bra. Idag får du även feedback från en chef som värdesätter en uppgift som du gjort.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite av en mellandag på alla sätt och vis. Du slipper stressa och det tycker du är skönt. Den här dagen fokuserar du på detaljer och på att avsluta påbörjade projekt. Kvällen handlar om nyheter som både är glädjande och överraskande på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som vill ha raka svar och ärlighet från de människor som du omger dig med. Vissa av dina kollegor förstår sig inte riktigt på ditt sätt att vara, de tycker att en vit lögn kan vara försvarbar och ibland till och med nödvändig. Idag kommer du på en kollega med att ljuga och det gör dig arg.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite uppkäftig idag och det tycker du känns skönt. Vanligtvis brukar du inte vara den som sticker ut på det här sättet men Solen ger dig mer attityd och mindre oro för vad andra ska tycka, något som du tycker är skönt. Kvällen handlar om vänskap.

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med pengar på ett eller annat sätt idag. Det kan vara en långsiktigt och genomtänkt investering eller ett högst oväntat spontaninköp. Oavsett så blir det en belastning på din ekonomi och du kommer bli tvungen att göra vissa avvägningar när det gäller dina utgifter framöver.

Jungfru 23/8-22/9

Den här tisdagen handlar om att vara praktiskt, något som brukar vara ditt paradnummer, men inte idag. Det spelar ingen roll hur du än försöker, du får helt enkelt inte till den logistiska biten. Kanske borde du bolla dina idéer med en kollega som brukar vara lika praktiskt som du är.

Vågen 23/9-22/10

Det finns förvånansvärt mycket utrymme för att vara spontan idag och det gillar du. Efter att ha varit inlåst i rutiner och fyrkantigt tänkande under lång tid är det skönt att jobba med någon som är lika kreativ och fritänkande som du är.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen överväger du ett dilemma. Många skulle säga att du har ett angenämt problem och att alla val du gör är enbart positiva men du tycker fortfarande det är jobbigt att behöva välja. Kvällen blir en välbehövlig paus i allt tänkande. Du träffar en efterlängtad vän.

Skytten 22/11-21/12

Du ser det förnuftiga i att agera rationellt idag även om dina känslor säger något annat. Skytten följer oftast sina impulser, men idag behärskar du dig och du märker snabbt att du gjort rätt val. Kvällen handlar om drömmar om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inser att du kommer få flera bra möjligheter att växa framöver och du uppskattar att det finns personer som är villiga att både lägga ned tid och engagemang på din personliga utveckling. Idag får du dessutom ett erbjudande som du får svårt att säga nej till.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är oroad för vad en person ska säga eftersom hens uppfattning av situationen inte alltid är den samme som alla andras. Hen har en förmåga att skrika högt över varenda småsak som går hen emot och idag är det inget undantag. Den här personen gör dig trött och irriterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är saklig och väldigt tydlig med vad du vill idag. Du har tidigare varit med om att människor inte uppskattar att du försöker linda in din åsikt så nu prövar du en helt annan metod. Kvällen handlar om frisk luft och om att se nya saker.

Annons