Onsdag 30/3

30 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika parametrar att ta hänsyn till idag men den viktigaste är ändå att du följer ditt hjärta. Du är inte alltid så bra på att lyssna till din magkänsla, men idag vet du rent instinktivt vilken väg du ska välja. Kvällen kretsar kring en hobby och en passion som du har.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en paus i alla rutiner och du kan välja lite hur du ska lägga upp ditt arbete. Just nu trivs du med frihet och du har inget emot lite förändringar, så länge de kommer en och en och inte är för omvälvande. Kvällen blir lugn och trygg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du hamnar i bråk med en kollega idag. Det kan röra sig om ett regelrätt ordkrig eller bara ett tyst ogillande från båda parters sida. Oavsett hur ni utkämpar er strid så påverkar den fler än bara er två. Kylan mellan er skapar en obehaglig stämning för alla.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du fatta vad det är som hänt. Något har förändrats, men det har gått så fort att hjärnan inte riktigt har hängt med. Vad du behöver är att få lugn och ro för att bearbeta alla känslor och tankar som yr inom dig. Tillåt dig att bara vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite oroad för vad det är som händer omkring dig just nu. Det kan vara i ett mer globalt perspektiv men det troligaste är att din oro mer rör närliggande problem och händelser. Det bästa är om du kunde prata med någon du litade på, men Lejon gillar inte att öppna upp sig och göra sig sårbara.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen handlar om att gå in i ett försvarsläge. Du känner dig attackerad på flera olika plan och därför vill du visa att du inte är en person som man kan köra över. Det är sällan som en Jungfru blir arg, men när hen blir det så blir hen det rejält.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att sanningen är väldigt komplex och att du inte kan ha en rätt eller fel tänk kring det här problemet. Det finns så många komplikationer och olika lager av missförstånd. Det bästa du kan göra är att följa en tråd till början av det här problemet och se vad det är som orsakade hela den här situationen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara rätt så fåfäng men det skulle du aldrig erkänna högt. När en kollega smickrar dig idag så blir du duperad och gör precis vad hen ber om. Efteråt blir du arg på dig själv för att du är så lättlurad. Bara det att du upptäcker att du blivit manipulerad är ett stort steg i rätt riktning.

Skytten 22/11-21/12

Du har vissa favoriter och det döljer du inte. Dina andra kollegor kan bli lite avundsjuka på hur stor skillnad du gör på dem och på de dina. Själv tänker du inte ens på att du särbehandlar vissa personer. Det ligger i din natur att lägga fokus på dem du bryr dig om.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen vill du visa upp vad du kan och det gör du på ett storskaligt sätt. Du brukar inte ta plats eller armbåga dig fram, men idag så blir du ändå stjärnan i föreställningen utan att anstränga dig. Det handlar mer om att du har ett behov av att prestera än av att synas.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sätt du kan ta dig an ett problem idag. Det enda du bör tänka på är att försök gå in i den här uppgiften med tålamod. Den senaste tiden har du haft lite svårt att fokusera en längre tid. När problem eller uppgifter drar ut på tiden brukar dina tankar vandra iväg.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en stolthet och en vilja att komma framåt hos ditt tecken och det märks tydligt idag. Du tar dig an uppgifter som kan ligga lite utanför ditt kompetensområde, inte bara för att bevisa att du är driftigt utan också för att helt enkelt lära dig nya saker och bredda din kompetens.

Annons