Torsdag 31/3

31 mar, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen blir du väldigt irriterad på en kollega eller chef som inte kan hålla tyst. Du har visat förtroende för den här personen men hen missbrukar det genom att föra vidare det du har sagt. Kvällen handlar om något som är avgörande.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan för att vara lite för dig själv den här torsdagen. Även om du är en social person så kan det vara skön att få vara ifred ibland med sina egna tankar och det är inte så ofta du har den möjligheten. Kvällen bryter nya banor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett bekymmer som du och dina nära tiger om. Det är inte så att ni inte är medvetna om det utan snarare så att ni inte vill väcka den björn som sover. Idag tvingas du ändå att ta tag i det här problemet eftersom det börjar inkräkta på vissa saker i ditt privatliv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött och grinig men försöker ändå hålla god min idag när du arbetar. Du vet att ett dåligt humör knappast sprider arbetsmoral omkring sig och det sista du behöver just nu är dålig stämning på jobbet. På kvällen gör du något bara för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir inte så som du tänkt och det kan bero på att du har lite väl högt satta förväntningar på den här dagen. Du har hoppats så mycket på att saker skulle utveckla sig på ett sätt att du inte riktigt har någon backup plan för när förhållandena ändras.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt med hur du ska förhålla dig till en kollega som du märker skvallrar en hel del. På ett sätt gillar du den här personen och vill vara vän med hen men på ett annat sätt så går hen emot de värderingar som du håller högt. Det här dilemmat tål att fundera på.

Vågen 23/9-22/10

Du kan inte vara så nogräknad idag utan försök att vara lite öppen för förändringar. Vanligtvis har Vågen inga problem med snabba puckar men just nu influeras du av jord och då blir det jobbigare att acklimatisera sig. Kvällen kretsar kring frågor som rör pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar ett steg i rätt riktning när du erkänner att du begått ett misstag. Skorpionen brukar inte gilla att ha fel, men i just det här fallet så tjänar du mer på ärlighet än på stolthet. Under eftermiddagen får du ett oväntat och fint stöd från en chef.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en person som inte vill dela med sig av vad hen vet. Du anser att om man sagt A får man säga B annars kunde hen ha låtit bli att säga något alls. Under eftermiddagen får du ett lönsamt förslag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är dags att du bockar av en del saker på din att göra lista. Du har många små måsten som aldrig blir klara på grund av att du prioriterar annat istället. Idag är en bra dag och göra allt det där tråkiga som du brukar undvika, du kommer att vara stolt över dig själv när kvällen kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att komma bort från vardagen. Oavsett om det gäller en fysisk resa eller om du kanske går en utbildning eller gör något som bryter mot dina vanliga rutiner så blir det en skön och lite annorlunda torsdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser en massa problem med alla förslag som din kollega lägger fram. Hen å andra sidan tycker du är gnällig och ovillig att samarbeta. Båda har delvis rätt så försök att hitta en kompromiss som båda kan acceptera.

Annons