Fredag 1/4

01 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en rolig dag som går fort. Du umgås med människor som du uppskattar och tillsammans löser ni problem och tar ert gemensamma arbete framåt. Det blir en utvecklande dag och en social kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du är i farten en hel del den här fredagen. Du är social både på jobbet och efter. Du ska dessutom handla något inför helgen. Den här dagen handlar om att låta din kreativa sida få utrymme och om att våga ha förväntningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att ta tag i vissa problem eftersom såren fortfarande är färska. Du skulle behöva lite mer tid att läka, men just nu är tid det du har minst om. Du kommer kunna smälta allt och låta saker helas efter du tagit itu med det mest akuta problemen.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen kan du vara ganska sarkastisk och det klär dig inte. Det vore bättre om du kryddade din attityd med en smula ödmjukhet istället. Du vet att det mycket väl kan bli du som begår ett misstag nästa gång så svälj din spydiga kommentar och hugg i istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och annorlunda. Du springer på en person från det förflutna och det rör upp starka känslor inom dig. Du inser att hen ser bättre ut än någonsin och att hen har filat av de vassaste kanterna av sin personlighet och blivit någon som du lätt skulle kunna falla för.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd den här fredagen. Du vill ha saker på ett visst sätt och då är det ingen idé för dina kollegor att sätta sig på tvären. Inte nog med att du kan vara envisheten själv när du sätter den sidan till, du brukar dessutom ha rätt i det du säger.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara aktiv idag eftersom det troligen ger dig mest lönsamma chanser.  Att spela med säkra kort och hålla sig i bakgrunden kommer inte att gynna dig i längden. Under eftermiddagen får du roliga och utvecklande nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om en flirt som börjar bli lite för allvarlig för att den ska passa dig. Under en längre tid har den här personen varit kryddan som förgyller vardagen, men har du ett seriöst förhållande så inser du att hela situationen börjar bli ohållbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill ingenting idag men du biter ändå ihop och visar upp en positiv min. Du kan verkligen anstränga dig när det passar och idag passar det. Du har mycket att vinna på att din arbetsgivare tror att du är en person utan några negativa sidor.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om hårt arbete men också om vänskap, om minnen och om romantik. Det blir en bra dag och en omtumlande kväll som väcker känslor. Det viktigaste den här kvällen är att du kan förlåta och se att människor faktiskt förändras.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att bara ta det lugnt och inte göra mer än som krävs av dig. Du har länge varit den person som hela tiden bidragit och sett till att saker sker, men idag får du nog av att vara den som driver. Kvällen handlar om att mysa med familj eller med din partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på vädret. Det plötsliga omslaget gör det för kallt för vissa uteaktiviteter som du planerat. Kvällen bjuder på olika former av nöjen. Här gäller det vara att vara lite flexibel. Om du bjuder till blir det en bra fredag.

 

Annons