Lördag 2/4

02 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen består av högt ställda förväntningar och en dag som faktiskt lever upp till dem. Det blir en lyckad och minnesvärd lördag. Kvällen kan bjuda på lite intriger, men det tycker du snarare piffar upp än förstör kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rolig. Den handlar om det bästa du vet nämligen mat. Det blir en intressant dag, spännande eftermiddag och en härlig kväll. Hela lördagen bjuder på spännande tankar och på kreativitet. Du känner att du verkligen får blomma ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du behöver verkligen få tänka om idag. Du har kommit till slutet på den väg du har valt och nu är frågan om du ska erkänna dig besegrad eller börja om från början. Oavsett vilken lösning du väljer så kommer du tillbaka ännu starkare och lite klokare än tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många personer i din omgivning som just nu mår dåligt och du gör ditt bästa för att hjälpa dem. Det är fint av dig att finnas där för dem, men tänk på att det bara är så mycket mörker du kan ta innan det börjar färga av sig på dig. Unna dig en bekymmerslös och lätt dag mellan varven.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte så envis men du är övertygande och det gör att din vän faller till föga och gör som du säger. Kombinationen av dina starka argument och din charm är svår att motstå. Det blir en äventyrlig och lite annorlunda lördag.

Jungfru 23/8-22/9

Du reagerar starkt på vad en person säger idag. Det kanske inte är så mycket innehållet i vad hen säger som hur hen uttrycker sig som gör dig upprörd. Du inser att det här är en person som har många hemliga fördomar.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inte de mest logiska beslutet idag utan du väljer istället att gå på din magkänsla. Du kommer att upptäcka att din intuition är stark just nu tack vare Månen placering. Kvällen handlar om gamla fördomar och om nya insikter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lagom händelselös dag. Det kan låta tråkigt men för dig är det himmelriket. Efter månader och år av omvälvande händelser så anser du en skön, lugn och trygg dag är den perfekta vilan för dig. För en gång skull kan du slappna av hel och inte oroa dig för mer än vad du ska äta härnäst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill inte se det som är fel för om du ser det måste du göra något åt det och just nu orkar du inte ta tag i dina problem. Du stoppar huvudet i sanden och hoppas på att stormen ska blåsa över. Tyvärr kommer inte ditt problem att lösa sig så enkelt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att vara aktiv och om att göra saker. Det handlar även om samarbete och om att släppa loss både din kreativitet och din förmåga att kombinera smaker och färger till en ny form av upplevelse. På kvällen får du roliga och lite skrämmande nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig sedd och uppmärksammad idag. Det blir en rolig och annorlunda dag där fokus ligger på att få skapa. Vattumannen är konstnärligt lagt och lyckas ofta överträffa människors förväntan. Det gör du även idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite lätt irriterad på att en ung person vill växa upp så fort. Visst är du stolt över hen och hens förmåga att prestera men samtidigt så känner du dig ledsen att hen inte tar möjligheten att vara lite ung, dum och impulsiv.

Annons