Söndag 3/4

03 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du råkar ut för ett försenat aprilskämt idag och du är inte helt säker på om du uppskattar det. Du vet att din vän kan ha en konstig form av humor men den brukar sällan drabba dig personligen.  Kvällen handlar om en försenad uppgift.

Oxen 20/4-20/5

Du är verkligen matt idag. Det finns ingen energi alls hos dig men du försöker ändå att träna eller göra någonting aktivt. Du vet att din trötthet mer handlar om att du haft en intensiv vecka och helg snarare än om att du skulle vara sjuk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fräser du åt fel person och hen fräser tillbaka ordentligt. Först blir du arg en sedan inser du att hen har rätt att bli upprörd över ditt beteende. Du kanske inte ber om ursäkt, men du visar med små gester hur ledsen du är för ditt uppförande.

Kräftan 21/6-22/7

Idag händer något som kastar omkull dina planer för den närmaste tiden. Det låter dramatiskt men i själv verket är det bra. Du har bokat in alldeles för mycket aktiviteter den närmaste tiden och du behöver frigöra utrymme för det oväntade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att lägga upp ett långsiktigt sparande och om att ta hand om din ekonomi. Det här är två saker du tycker är väldigt tråkigt, men du gör ändå ditt bästa. Under eftermiddagen passardet bra att umgås med en äldre vän eller släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en idé och den här idén kan växa och ta en helt ny form om du bara låter den få utrymme. Du påverkas av Luft som är ett kreativt och flexibelt element. Det hjälper dig att tänka på både problem och uppgifter på ett helt nytt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött på intriger och drama men samtidigt har du en förmåga att hamna mitt i dem. Du dras till komplikationer utan att tänka på det. Vågen älskar balans och harmoni därför vill du alltid lösa de konflikter som finns i din närhet. Idag dras du återigen in i en ganska infekterad konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu vil du bara gå upp i nuet och inte tänka så mycket på framtiden. Du är trött på att oroa dig för saker som du inte kan påverka. Under den här dagen möter du en person som inspirerar dig när du får höra hens historia. Den visar på mod och på viljan att förändras.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det lugnt. Kan du så stannar du kanske hela dagen i sängen. Just nu har du inget större behov av att lära känna nya människor. Du trivs bra där du är i livet och du vill inte att saker ska förändras.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en rivstart på en ny vana som du kommer att lägga dig till med. Det blir en hemsk, rolig och utmattande dag på samma gång. Du utmanar dig själv, din vilja och din fysiska förmåga. Du inser att du kan mer än vad du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir besviken men inte förvånad över den uppslutning som sker idag. Du har tagit på dig att ta hand om en viss grupp personer och hjälpa dem med ett projekt eller ett mål som de har men de flesta av de här personernas entusiasm är sådär på söndagsmorgonen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön och lat söndag där du kan unna dig att inte göra särskilt mycket alls. Det är inte så ofta som du är sysslolös så njut av stillheten och låt din tankar få landa och utvecklas. Det är oftast i stillheten som de bästa idéerna föds.

Annons