Måndag 4/4

04 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör idag trots att det är måndag. Vindarna blåser din väg och du känner att du är inne i en uppåtgående spiral. Din energi bidrar till skapa god stämning omkring dig. Det enda molnet på din himmel är att du just nu inte har råd med en investering som du vill göra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del saker som du vill fixa med den här måndagen och det löper på ganska bra. Efter en tuff period där du haft dåligt samvete för att du inte riktigt hinner med allt du vill så börjar det kännas bättre. På kvällen har du energi nog att delta i en aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på att du inte blir sedd. Du gör ditt bästa och du försöker verkligen visa att du är en kraft att räkna med, trots det så verkar dina chefer inte riktigt uppmärksamma din insats. Idag blir ännu en person höjd för en medioker insats till skillnad mot dig.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns mycket att fundera över den här måndagen. Först och främst handlar det om att lägga om strategi och tänka på ett nytt sätt. Du inser att du snurrar på i samma hjulspår och det hindrar den utveckling som du vill uppnå. Idag erbjuds du en möjlighet att förändra ditt beteende.

Lejonet 23/7-22/8

En ny kollega går dig på nerverna. Allt har funkat bra fram till nu, men den här personen vill hela tiden ändra på rutiner och göra saker på sitt sätt. Som den ledande individ du är har du svårt att hantera ännu en stark personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Det drar in en förändringens vind över ditt tecken och du är inte riktigt säker på vad du gillar det. Vanligtvis brukar Jungfrun sätta sig på tvären när det blir frågan om förändring, men nu finns det en påverkan från Väduren som både gör dig mer mottaglig för nyheter och allmänt mer driven.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att råka i trubbel för tillfället. Det är som om du dras till besvärliga situationer och du blir irriterad på dig själv att du inte ser vad du är på väg att snubbla in i. Du brukar ha lite mer självbevarelsedrift än du tycks ha just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du fokusera på saker som du kan kontrollera snarare än att haka upp dig på saker som ligger utanför din makt att påverka. Det här är ett bra sätt för dig att arbeta på och det skapar stabilitet och den trygghet som du behöver just nu.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att göra saker på ditt sätt och att inte låta dig påverkas av andra personers åsikter. Det låter kanske enklare än det är. Just nu finns det en osäkerhet i ditt tecken som gör att du gärna lyssnar på andra istället för att lita på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en ganska intensiv dag där du måste komma ikapp med olika saker som har med arbetet att göra. Du har blivit bättre på att prioritera din tid så du kommer lyckas att ro samtliga projekt i land, men det förhindrar inte en hel del oro innan du är i hamn.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig provocerad av en kollega men du gör det bästa för att inte visa dina känslor. Du har lärt dig att det bästa sättet att hantera just den här personen är genom att förhålla sig kall och opåverkad. Kvällen handlar om ett möte.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en försiktig optimism i ditt tecken som förstärks under den här måndagen. Goda nyheter bidrar till att du mår bättre och känner dig mer positiv än du gjort tidigare under våren. Nu kommer ditt turbulenta inre ikapp din glada fasad och du kan känna en mer genomgående genuin glädje.

Annons