Tisdag 5/4

05 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du står inför ett val som kan kännas lite märkligt. Till för ett par månader sedan skulle det vara självklart vilken väg du ska ta, men det förändrade läget tillsammans med att du själv har utvecklats gör att du måste fundera lite noggrannare på det här valet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att jobba på i lagom takt utan att stressa. Ett kärt återseende lyser upp förmiddagen. Det blir en rolig dag som går fort. Du får mycket gjort och du känner dig väldigt motiverad. Eftermiddagens handlar om att ta ställning i olika fråga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite för impulsiv ibland och det visar du prov på idag. Du slänger dig in i ett nytt projekt bara för att det verkar kul, men du tänker inte igenom hur du ska ha tid och ork att hinna med ytterligare ett ansvar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att sätta ned foten om du märker att det pratas för mycket strunt. Tyvärr brukar du själv vara rätt förtjust i skvaller så det är lätt att ryckas med när din kollega lägger fram alla smaskiga detaljer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir besviken på en kollega idag. Du trodde att hen skulle backa upp dig men istället så slänger hen dig under bussen. Det är betydligt mindre dramatiskt än det låter, men du känner dig ändå förrådd. För dig är lojalitet väldigt viktigt oavsett om det gäller stora eller små saker.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett tjafs inom gruppen som stör harmonin på jobbet. Du är delvis inblandad i det här dramat, men du försöker att ta avstånd. Det är inte så lätt eftersom det är så många starka känslor inblandade. Det här är en infekterad situation.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och kreativ dag där du får nytta av din förmåga att samarbeta. Genom att jobba i grupp presterar ni bättre och får fram ett säkrare resultat. Kvällen handlar om att veta vad du vill och hur du ska komma dit.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ytterst misstänksam mot en ny kollega eller bekant. Du gör ditt bästa för att dölja dina tankar, men det är svårt eftersom du inte är van att maskera dina känslor. Du vill veta mer om den här personen innan du bestämmer dig för vad du tycker om hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om fria val och om att lyssna på din magkänsla. Det blir en bra dag där du stärker vänskaper och hittar din plats i ett relativt nytt sammanhang. Under eftermiddagen får du svar på en fråga som stört dig en längre tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något nytt och lite exalterat den här tisdagen. Det handlar om nyheter, om framtiden och om möjligheten att lyckas. Det blir en härlig och produktiv dag med en ännu härligare avslutning. Den här dagen föder en positiv känsla som kommer att hänga med länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en gedigen erfarenhet inom det ämne som du jobbar med idag så därför blir du både irriterad och förvånad när en annan kollega plötsligt tar kommandot. Du vet inte riktigt hur du ska reagera på den här personen uppenbara karriärstörst.

Fiskarna 19/2-20/3

Det du gör idag gör du helt och hållet för din egen skull. Det är rätt så ovanligt att Fisken fattar ett beslut helt och hållet baserat på egenintresse. Du inser att du varit alldeles för snäll mot vissa kollegor och att de dragit nytta av din hjälpsamhet.

Annons