Fredag 8/4

07 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du komma på ett enda argument varför du ska tveka att säga vad du känner. Du är rädd för avslag men å andra sidan är det inte värre att inte veta? Du brukar inte vara så harig när det kommer till relationer.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en stressig men ändå tillfredsställande dag. Du har mycket att göra och tiden går som vanligt väldigt fort. Den här dagen får du höra nyheter som gör dig både glad och förvånad på samma gång. Kvällen handlar om dig och om vad du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv idag och det är bra. Den senaste tiden har du blivit rätt så bekväm med dina rutiner att du undviker att gå ut ur din komfortzon. Idag tvingas du pröva nya sätt att tänka. Kvällen blir social och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Jus nu tänker du mycket på en person som du saknar otroligt mycket. Du träffade hen nyligen och det var en härlig kväll som väckte många minnen. Tyvärr vet du inte hur du ska kunna fortsätta den här relationen. Det finns ingen naturlig förbindelse mellan er så vill du ses måste du vara aktiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och kreativ fredag som handlar om att tänka lite utanför boxen. Du har så många olika möjligheter att utveckla dina idéer att det ibland blir mer hämmande än inspirerande. Kvällen handlar om att vara sann mot sig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du förvånar många just nu och det gör att du får små vassa pikar av vissa kollegor som av avundsjuk på din framgång och på ditt sätt att skapa möjligheter. Bry dig inte om de här olyckskorparna utan njut av dina resultat, det har du förtjänat. Kvällen kan bjuda på en rejäl överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Du är på gång just nu. Du har flyt både privat och i arbetslivet. Om saker står och väger tenderar det alltid att tippa över till din favör. Njut av den här tiden för den är relativt kort. Under kvällen möter du en person som har ett stort inflytande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan bli lite frustrerad när saker inte går som du tänkt dig och det är precis det som sker idag. Du har arbetat länge med ett projekt, men i sista minuten så kullkastas flera av dina bästa idéer och du får ingen chans att komma med nya. Kvällen handlar lite om att slicka dina sår.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra om en vän som har dykt upp på besök utan att höra av sig till dig och det gör dig djupt besviken. Du ville gärna träffa hen om inte annat för att visa att du minsann har mognat och du har också framgång inom flera olika områden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen fokuserar du på ett event som kommer att inträffa i helgen. Du har inga höga krav på dig själv utan går in för att ha kul och träffa vänner. Det du är lite oroad för kan ha med maten att göra, men du löser problemet förvånansvärt smidigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket som ska hinnas med och det gäller att du håller ett högt tempo redan från början av dagen. Fredagen handlar också om en resa och om att utforska nya omgivningar. Det blir en rik dag och en tidig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kretsar mycket kring din förmåga att läsa andra människor. Du hamnar i en situation som du inte är bekväm med och du måste hitta ett sätt att ta dig ur situationen utan att din oro märks. Här kommer din förmåga att känna in och kunna hantera främlingar väl till pass.

Annons