Torsdag 7/4

07 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undrar en hel del över en ytlig bekant. Hen har kommit att intressera dig mer den senaste tiden och du gör ditt bästa för att få veta allt om den här personen. Det är inte så enkelt eftersom hen är ganska hemlighetsfull av sig. Idag får du dock en värdefull pusselbit till ditt pussel.

Oxen 20/4-20/5

Du backar rejält när det börjar torna upp sig till storm. Du har varken tid eller lust att ta den här typen av konflikt just nu. Istället så fokuserar du på ditt arbete och på människor som ger dig energi. Du mår som bäst när du undviker drama.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får höra värdefull information idag och den kan ge dig fördelar framöver. Det som är viktigt är att du vet hur du ska kunna få mesta möjliga av ditt tips. Kvällen handlar om en inbjudan och om att prioritera om i dina planer.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del drama i ditt liv men du väljer att sopa problemen under mattan. För dig tar det mycket fokus från jobbet och det har du inte tid med just nu. Tyvärr försvinner inte problemen bara för att du skjuter undan dem. Förr eller senare måste du ta itu med dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter idag och det får dig på ett strålande humör. Du gillar att bana väg själv och du mår bäst när du kan fokusera på det som är roligt. Idag får du en fin komplimang av en kollega eller en chef. Den här personen ser en hel del potential i dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lite sur över en något plump kommentar som en vän fäller. Visst är den inte så farlig, men den slår an en sträng på din osäkerhet och därför svider det extra mycket. Du borde veta att den här personen ofta säger dumma saker och att det inte är något att hänga upp sig på.

Vågen 23/9-22/10

Du testar dina gränser för att se om det finns mer möjlighet till utveckling. Det har varit en lång period då du inte fått så mycket gjort som du velat inom ett speciellt område, men nu får du chansen att helt fokusera på den här biten.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och utvecklande dag dr du lär dig mycket om dig själv och om dina kollegor. Hemligheter avslöjas och intrigerna vävs tätare. Egentligen är det en ganska laddad stämning men du trivs med det eftersom det tilltalar din mörkare sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara ärlig. Den senaste tiden har du tyckt att det varit svårt att säga som det är. Du brukar inte vara så här oroad för andra personers känslor men Månens position gör att du blir lite mer emotionell än vanligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om en personlig utmaning som till en början kan upplevas som svår men när du väl kommer på hur det fungerar visar det sig att du har en naturlig talang för den här typen av aktivitet. Det blir en rolig och väldigt givande dag och en mysig och familjär kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får sällan chansen att vara så kreativ som du är idag. Du har en massa idéer och det finns människor omkring dig som anser att de är snudd på geniala. Det är kul att träffa personer som förstår hur du tänker och som kan spinna vidare på dina visioner.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om att vara bestämd och om att inte tveka. Det blir en förhållandevis lugn dag där fokus ligger på att göra få saker bra än att vara överdrivet produktiv. Idag möter du en ny kollega som tar dig med storm. Hen har en otrolig karisma.

Annons